
Podzimní pečená treska s jablečnozelným salátem

Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Sváteční
Hlavní chod
Ingredience
Složení 1 porcí
- Máslo 1 člž
- Zelí červené 1/4 ks
- Zelí bílé 1/4 ks
- Jablko 2 ks
- Cibulka jarní 2 ks
- Vlašské ořechy 100 g
- Sýr s modrou plísní 100 g
- Petrželka čerstvá 1 hrs.
- Hořčice hrubozrnná 1 člž
- Vinný bílý ocet 2 plž
- Sůl
- Treska tmavá 400 g
- Česnek 1 strouž.
- Pepř
- Olej olivový 5 plž
- Tymián čerstvý 4 snít.
- Citron 1/2 ks
- Máslo 1 člž
- Zelí červené 1/4 ks
- Zelí bílé 1/4 ks
- Jablko 2 ks
- Cibulka jarní 2 ks
- Vlašské ořechy 100 g
- Sýr s modrou plísní 100 g
- Petrželka čerstvá 1 hrs.
- Hořčice hrubozrnná 1 člž
- Vinný bílý ocet 2 plž
- Sůl
- Treska tmavá 400 g
- Česnek 1 strouž.
- Pepř
- Olej olivový 5 plž


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.