Vydatná polévka s výběrem luštěnin a obilovin
Ingredience
60 g | hrachu |
60 g | bílých fazolí |
60 g | červených fazolí |
60 g | zelené čočky |
60 g | ječných krup |
1 | mrkev |
¼ | celeru |
1 | cibule |
1,2 l | vody |
50 g | mražených zelených fazolek |
1 | lžíce majoránky |
60 g | červené čočky |
100 g | čerstvé petržele |
sůl | |
pepř |
Postup přípravy
1. Den předem hrách, fazole, zelenou čočku a kroupy propláchněte a nechte namočené přes noc ve velké míse se studenou vodou.
2. Nakrájejte oloupanou mrkev a celer na kostičky, cibuli nadrobno. Ve velkém hrnci rozehřejte olej a zeleninu orestujte.
3. Přilijte vodu, přidejte scezené a propláchnuté luštěniny, kroupy a fazolky, majoránku a vařte 45–60 minut doměkka. Cca 15 minut před koncem vaření přisypte propláchnutou červenou čočku, petrželku, sůl a pepř.
4. Ihned podávejte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY