×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Vepřové s fazolkami a quinoou

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Vepřové s fazolkami a quinoou

Co budete potřebovat

1 balení quinoy
2 hrsti zelených fazolek (čerstvých nebo mražených)
150 g anglické slaniny
1 cibule
1 lžíce másla
sůl, pepř
1 hrst nasekané petrželky
400 g vepřová plece bez kosti
250 g cherry rajčat
olivový olej

Jak na to?

Quinou uvařte v osolené vodě podle instrukcí na obalu, občas ochutnejte proto, aby se nerozvařila. Pokud nějaká voda přebývá, slijte ji.

Na pánvi si opečte nakrájenou slaninu, přidejte máslo a cibuli a nechte lehce zabarvit. Přidejte quinou tak, aby byla bohatá na směs s cibulkou a doplňte o velkou hrst nasekané petrželky. Dochutťe solí a pepřem.

Zelené fazolky (čerstvé nebo mražené) lehce povařte. Slijte a odložte. Pokud je potřeba, tak pokrájejte na menší kousky.

Plec nakrájíte na válečky, opečte na barvu na pánvi a dodělejte v troubě na 200 °C asi 20 minut. Maso musí zůstat šťavnaté. K masu do trouby přidejte i cherry rajčata, aby se opekla. Quinou prohřejte a vmíchejte lehce povařené a nakrájené fazolky. Na talíř přidejte opečené cherry rajčátka.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřové s fazolkami a quinoou

Hlavní chod Snadné Maso Tip týdne
Průměrné hodnocení 5 (3)

Inspirujte se zdravými recepty

Co budete potřebovat

1 balení quinoy
2 hrsti zelených fazolek (čerstvých nebo mražených)
150 g anglické slaniny
1 cibule
1 lžíce másla
sůl, pepř
1 hrst nasekané petrželky
400 g vepřová plece bez kosti
250 g cherry rajčat
olivový olej

Jak na to?

Quinou uvařte v osolené vodě podle instrukcí na obalu, občas ochutnejte proto, aby se nerozvařila. Pokud nějaká voda přebývá, slijte ji.

Na pánvi si opečte nakrájenou slaninu, přidejte máslo a cibuli a nechte lehce zabarvit. Přidejte quinou tak, aby byla bohatá na směs s cibulkou a doplňte o velkou hrst nasekané petrželky. Dochutťe solí a pepřem.

Zelené fazolky (čerstvé nebo mražené) lehce povařte. Slijte a odložte. Pokud je potřeba, tak pokrájejte na menší kousky.

Plec nakrájíte na válečky, opečte na barvu na pánvi a dodělejte v troubě na 200 °C asi 20 minut. Maso musí zůstat šťavnaté. K masu do trouby přidejte i cherry rajčata, aby se opekla. Quinou prohřejte a vmíchejte lehce povařené a nakrájené fazolky. Na talíř přidejte opečené cherry rajčátka.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty