×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Vepřové s fazolkami a quinoou

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s...
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Vepřové s fazolkami a quinoou

Co budete potřebovat

1 balení quinoy
2 hrsti zelených fazolek (čerstvých nebo mražených)
150 g anglické slaniny
1 cibule
1 lžíce másla
sůl, pepř
1 hrst nasekané petrželky
400 g vepřová plece bez kosti
250 g cherry rajčat
olivový olej

Jak na to?

Quinou uvařte v osolené vodě podle instrukcí na obalu, občas ochutnejte proto, aby se nerozvařila. Pokud nějaká voda přebývá, slijte ji.

Na pánvi si opečte nakrájenou slaninu, přidejte máslo a cibuli a nechte lehce zabarvit. Přidejte quinou tak, aby byla bohatá na směs s cibulkou a doplňte o velkou hrst nasekané petrželky. Dochutťe solí a pepřem.

Zelené fazolky (čerstvé nebo mražené) lehce povařte. Slijte a odložte. Pokud je potřeba, tak pokrájejte na menší kousky.

Plec nakrájíte na válečky, opečte na barvu na pánvi a dodělejte v troubě na 200 °C asi 20 minut. Maso musí zůstat šťavnaté. K masu do trouby přidejte i cherry rajčata, aby se opekla. Quinou prohřejte a vmíchejte lehce povařené a nakrájené fazolky. Na talíř přidejte opečené cherry rajčátka.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřové s fazolkami a quinoou

Hlavní chod Snadné Maso Tip týdne , Petržel kadeřavá , Rajče
Průměrné hodnocení 5 (3)

Co budete potřebovat

1 balení quinoy
2 hrsti zelených fazolek (čerstvých nebo mražených)
150 g anglické slaniny
1 cibule
1 lžíce másla
sůl, pepř
1 hrst nasekané petrželky
400 g vepřová plece bez kosti
250 g cherry rajčat
olivový olej

Jak na to?

Quinou uvařte v osolené vodě podle instrukcí na obalu, občas ochutnejte proto, aby se nerozvařila. Pokud nějaká voda přebývá, slijte ji.

Na pánvi si opečte nakrájenou slaninu, přidejte máslo a cibuli a nechte lehce zabarvit. Přidejte quinou tak, aby byla bohatá na směs s cibulkou a doplňte o velkou hrst nasekané petrželky. Dochutťe solí a pepřem.

Zelené fazolky (čerstvé nebo mražené) lehce povařte. Slijte a odložte. Pokud je potřeba, tak pokrájejte na menší kousky.

Plec nakrájíte na válečky, opečte na barvu na pánvi a dodělejte v troubě na 200 °C asi 20 minut. Maso musí zůstat šťavnaté. K masu do trouby přidejte i cherry rajčata, aby se opekla. Quinou prohřejte a vmíchejte lehce povařené a nakrájené fazolky. Na talíř přidejte opečené cherry rajčátka.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Inspirujte se podobnými recepty