×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Vepřové po sečuánsku

Další recepty a články

Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Kuřecí kung pao
Kuřecí kung pao
Kuřecí kung pao
Kuřecí kung pao
Pečená mořská ryba s...
Pečená mořská ryba s...
Pečená mořská ryba s...
Pečená mořská ryba s...
Losos na jasmínové rýži
Losos na jasmínové...
Losos na jasmínové rýži
Losos na jasmínové rýži

Vepřové po sečuánsku

Tip do kuchyně

 

Podávejte s jasmínovou rýží a s hůlkami místo příboru.

Co budete potřebovat

1 lžíce slunečnicového oleje AQ
1 stroužek česneku
300 g brokolice AQ
2 červené cibule
500 g vepřových medailonků
50 g nesolených kešu oříšků AQ
Na omáčku:
1 lžíce tmavé sojové omáčky
1 lžíce červeného vinného octa
1 lžíce sherry
1 vrchovatá lžička chilli omáčky
1 lžíce kuřecího vývaru
1 lžička třtinového cukru
2 lžičky kukuřičného škrobu rozpuštěné ve 2 lžících vody

Jak na to?

Asijská kuchyně je velmi inspirativní. Nechte se tedy inspirovat voňavý vepřovým masem po sečuánsku.

Nejprve si připravte omáčku:
1) V misce smíchejte sojovou omáčku, chilli omáčku, ocet, sherry, vývar, cukr a škrob rozpuštěný ve vodě. Pořádně promíchejte a dejte stranou.

2) Ve velkém woku rozpalte olej, přidejte česnek, po půl minutě brokolici a cibuli a opékejte 2 minuty.

3) Pak přidejte vepřové nudličky a zprudka je opečte doměkka.

4) Vsypte nasucho opražené kešu oříšky a vlijte omáčku.

Prohřejte a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřové po sečuánsku

Hlavní chod Velmi snadné Asijská Smažení Magazín 4/2014
Průměrné hodnocení 4 (17)

Tip do kuchyně

 

Podávejte s jasmínovou rýží a s hůlkami místo příboru.

Co budete potřebovat

1 lžíce slunečnicového oleje AQ
1 stroužek česneku
300 g brokolice AQ
2 červené cibule
500 g vepřových medailonků
50 g nesolených kešu oříšků AQ
Na omáčku:
1 lžíce tmavé sojové omáčky
1 lžíce červeného vinného octa
1 lžíce sherry
1 vrchovatá lžička chilli omáčky
1 lžíce kuřecího vývaru
1 lžička třtinového cukru
2 lžičky kukuřičného škrobu rozpuštěné ve 2 lžících vody

Jak na to?

Asijská kuchyně je velmi inspirativní. Nechte se tedy inspirovat voňavý vepřovým masem po sečuánsku.

Nejprve si připravte omáčku:
1) V misce smíchejte sojovou omáčku, chilli omáčku, ocet, sherry, vývar, cukr a škrob rozpuštěný ve vodě. Pořádně promíchejte a dejte stranou.

2) Ve velkém woku rozpalte olej, přidejte česnek, po půl minutě brokolici a cibuli a opékejte 2 minuty.

3) Pak přidejte vepřové nudličky a zprudka je opečte doměkka.

4) Vsypte nasucho opražené kešu oříšky a vlijte omáčku.

Prohřejte a podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Kuřecí kung pao
Kuřecí kung pao
Kuřecí kung pao
Kuřecí kung pao
Pečená mořská ryba s...
Pečená mořská ryba s...
Pečená mořská ryba s...
Pečená mořská ryba s...
Losos na jasmínové rýži
Losos na jasmínové rýži
Losos na jasmínové rýži
Losos na jasmínové rýži

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat