×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Vepřové po sečuánsku

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina

Vepřové po sečuánsku

Tip do kuchyně

 

Podávejte s jasmínovou rýží a s hůlkami místo příboru.

Co budete potřebovat

1 lžíce slunečnicového oleje AQ
1 stroužek česneku
300 g brokolice AQ
2 červené cibule
500 g vepřových medailonků
50 g nesolených kešu oříšků AQ
Na omáčku:
1 lžíce tmavé sojové omáčky
1 lžíce červeného vinného octa
1 lžíce sherry
1 vrchovatá lžička chilli omáčky
1 lžíce kuřecího vývaru
1 lžička třtinového cukru
2 lžičky kukuřičného škrobu rozpuštěné ve 2 lžících vody

Jak na to?

Asijská kuchyně je velmi inspirativní. Nechte se tedy inspirovat voňavý vepřovým masem po sečuánsku.

Nejprve si připravte omáčku:
1) V misce smíchejte sojovou omáčku, chilli omáčku, ocet, sherry, vývar, cukr a škrob rozpuštěný ve vodě. Pořádně promíchejte a dejte stranou.

2) Ve velkém woku rozpalte olej, přidejte česnek, po půl minutě brokolici a cibuli a opékejte 2 minuty.

3) Pak přidejte vepřové nudličky a zprudka je opečte doměkka.

4) Vsypte nasucho opražené kešu oříšky a vlijte omáčku.

Prohřejte a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřové po sečuánsku

Hlavní chod Velmi snadné Asijská Smažení Chilli paprička Magazín 4/2014
Průměrné hodnocení 4 (21)

Tip do kuchyně

 

Podávejte s jasmínovou rýží a s hůlkami místo příboru.

Co budete potřebovat

1 lžíce slunečnicového oleje AQ
1 stroužek česneku
300 g brokolice AQ
2 červené cibule
500 g vepřových medailonků
50 g nesolených kešu oříšků AQ
Na omáčku:
1 lžíce tmavé sojové omáčky
1 lžíce červeného vinného octa
1 lžíce sherry
1 vrchovatá lžička chilli omáčky
1 lžíce kuřecího vývaru
1 lžička třtinového cukru
2 lžičky kukuřičného škrobu rozpuštěné ve 2 lžících vody

Jak na to?

Asijská kuchyně je velmi inspirativní. Nechte se tedy inspirovat voňavý vepřovým masem po sečuánsku.

Nejprve si připravte omáčku:
1) V misce smíchejte sojovou omáčku, chilli omáčku, ocet, sherry, vývar, cukr a škrob rozpuštěný ve vodě. Pořádně promíchejte a dejte stranou.

2) Ve velkém woku rozpalte olej, přidejte česnek, po půl minutě brokolici a cibuli a opékejte 2 minuty.

3) Pak přidejte vepřové nudličky a zprudka je opečte doměkka.

4) Vsypte nasucho opražené kešu oříšky a vlijte omáčku.

Prohřejte a podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina

Inspirujte se podobnými recepty