Vepřové po sečuánsku
Ingredience
1 | lžíce slunečnicového oleje AQ |
1 | stroužek česneku |
300 g | brokolice AQ |
2 | červené cibule |
500 g | vepřových medailonků |
50 g | nesolených kešu oříšků AQ |
Na omáčku: | |
---|---|
1 | lžíce tmavé sojové omáčky |
1 | lžíce červeného vinného octa |
1 | lžíce sherry |
1 | vrchovatá lžička chilli omáčky |
1 | lžíce kuřecího vývaru |
1 | lžička třtinového cukru |
2 | lžičky kukuřičného škrobu rozpuštěné ve 2 lžících vody |
Postup přípravy
Asijská kuchyně je velmi inspirativní. Nechte se tedy inspirovat voňavý vepřovým masem po sečuánsku.
Nejprve si připravte omáčku:
1) V misce smíchejte sojovou omáčku, chilli omáčku, ocet, sherry, vývar, cukr a škrob rozpuštěný ve vodě. Pořádně promíchejte a dejte stranou.
2) Ve velkém woku rozpalte olej, přidejte česnek, po půl minutě brokolici a cibuli a opékejte 2 minuty.
3) Pak přidejte vepřové nudličky a zprudka je opečte doměkka.
4) Vsypte nasucho opražené kešu oříšky a vlijte omáčku.
Prohřejte a podávejte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY