Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyVepřové na pivu a medu
Albert logoAlbert logo
  • Vepřové na pivu a medu

Vepřové na pivu a medu

Vepřové na pivu a medu
Náročné
46-60 minut
3/5
Česká
Hlavní chod

Ingredience

Složení
1 porcí
  • Černé pivo 300 ml
  • Cukr třtinový 250 g
  • Med 100 ml
  • Vepřová pečeně v celku 2 kg
  • Pepř
  • Sůl
  • Černé pivo 300 ml
  • Cukr třtinový 250 g
  • Med 100 ml
  • Vepřová pečeně v celku 2 kg
  • Pepř
  • Sůl

Příprava

1
Pivo, med a cukr dejte do hrnce a nastředním plameni svařte na sirup.Troubu předehřejte na 200 °C. Maso zevšech stran osolte a opepřete, dejte dopekáčku a pečte dvacet minut. Pak teplotuv troubě snižte na 160 °C, pečínkupotřete sirupovitou glazurou a pečtedalších čtyřicet až pětačtyřicet minut.V průběhu pečení potírejte výpekem.
1
Pivo, med a cukr dejte do hrnce a nastředním plameni svařte na sirup.Troubu předehřejte na 200 °C. Maso zevšech stran osolte a opepřete, dejte dopekáčku a pečte dvacet minut. Pak teplotuv troubě snižte na 160 °C, pečínkupotřete sirupovitou glazurou a pečtedalších čtyřicet až pětačtyřicet minut.V průběhu pečení potírejte výpekem.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě dnes

Od 12.03.2025 do 18.03.2025

Platný ještě dnes

Od 12.03.2025 do 18.03.2025

Platný ještě 8 dní

Od 19.03.2025 do 25.03.2025

Platný ještě 8 dní

Od 19.03.2025 do 25.03.2025

Platný ještě 8 dní

Od 12.03.2025 do 25.03.2025

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.