Vepřové na pivu a medu
Co budete potřebovat
Jak na to?
Pivo, med a cukr dejte do hrnce a na
středním plameni svařte na sirup.
Troubu předehřejte na 200 °C. Maso ze
všech stran osolte a opepřete, dejte do
pekáčku a pečte dvacet minut. Pak teplotu
v troubě snižte na 160 °C, pečínku
potřete sirupovitou glazurou a pečte
dalších čtyřicet až pětačtyřicet minut.
V průběhu pečení potírejte výpekem.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Vepřové na pivu a medu
Inspirujte se zdravými recepty
Co budete potřebovat
Jak na to?
Pivo, med a cukr dejte do hrnce a na
středním plameni svařte na sirup.
Troubu předehřejte na 200 °C. Maso ze
všech stran osolte a opepřete, dejte do
pekáčku a pečte dvacet minut. Pak teplotu
v troubě snižte na 160 °C, pečínku
potřete sirupovitou glazurou a pečte
dalších čtyřicet až pětačtyřicet minut.
V průběhu pečení potírejte výpekem.
Mohlo by Vám také chutnat
- Doba přípravy
- 15 minut
- 30 minut
- 45 minut
- 60 minut
- nad 60 minut
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Příležitost
- Narozeniny
- Párty
- Piknik
- Silvestr
- Valentýn
- Vánoce
- Velikonoce
- Něco lehkého
- Grilování
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské