×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Vepřové na paprice s těstovinami

Další recepty a články

Pečené šátečky s masovou...
Pečené šátečky s...
Pečené šátečky s masovou...
Pečené šátečky s masovou...
Vepřová pečeně v jogurtu s...
Vepřová pečeně v...
Vepřová pečeně v jogurtu s...
Vepřová pečeně v jogurtu s...
Domácí bramborová pizza s...
Domácí bramborová...
Domácí bramborová pizza s...
Domácí bramborová pizza s...
Játra po tyrolsku
Játra po tyrolsku
Játra po tyrolsku
Játra po tyrolsku

Vepřové na paprice s těstovinami

Tip do kuchyně

 

Dejte při smažení masa pozor, aby vám paprika nezhořkla.

Podávejte s těstovinami, ozdobené petrželkou.

Co budete potřebovat

500 g vepřové panenské svíčkové AQ, nakrájené na plátky
sůl a čerstvě mletý pepř
2 lžíce sladké papriky
2 lžíce olivového oleje AQ
1 cibule AQ, nasekaná
400 g konzervovaných rajčat
100 g zakysané smetany AQ

Jak na to?

1) Maso osolte, opepřete a obalte ho ve lžíci papriky.

2) Na pánvi rozpalte lžíci oleje a maso z obou stran opečte, aby lehce zhnědlo – mělo by to trvat 3 až 5 minut.

3) Pak maso vyndejte na talíř, ztlumte oheň, do pánve vlijte zbývající olej a opečte na něm cibuli.

4) Až změkne, vraťte do pánve maso, přidejte zbývající papriku, rajčata, 125 ml vody a přiveďte vše k varu. Vařte asi 5 minut, dokud omáčka nezhoustne.

5) Odstavte z ohně a nakonec vmíchejte zakysanou smetanu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřové na paprice s těstovinami

Hlavní chod Snadné Ostatní Dušení Magazín 2/2010
(0)

Tip do kuchyně

 

Dejte při smažení masa pozor, aby vám paprika nezhořkla.

Podávejte s těstovinami, ozdobené petrželkou.

Co budete potřebovat

500 g vepřové panenské svíčkové AQ, nakrájené na plátky
sůl a čerstvě mletý pepř
2 lžíce sladké papriky
2 lžíce olivového oleje AQ
1 cibule AQ, nasekaná
400 g konzervovaných rajčat
100 g zakysané smetany AQ

Jak na to?

1) Maso osolte, opepřete a obalte ho ve lžíci papriky.

2) Na pánvi rozpalte lžíci oleje a maso z obou stran opečte, aby lehce zhnědlo – mělo by to trvat 3 až 5 minut.

3) Pak maso vyndejte na talíř, ztlumte oheň, do pánve vlijte zbývající olej a opečte na něm cibuli.

4) Až změkne, vraťte do pánve maso, přidejte zbývající papriku, rajčata, 125 ml vody a přiveďte vše k varu. Vařte asi 5 minut, dokud omáčka nezhoustne.

5) Odstavte z ohně a nakonec vmíchejte zakysanou smetanu.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Pečené šátečky s masovou...
Pečené šátečky s masovou...
Pečené šátečky s masovou...
Pečené šátečky s masovou...
Vepřová pečeně v jogurtu s...
Vepřová pečeně v jogurtu s...
Vepřová pečeně v jogurtu s...
Vepřová pečeně v jogurtu s...
Domácí bramborová pizza s...
Domácí bramborová pizza s...
Domácí bramborová pizza s...
Domácí bramborová pizza s...
Játra po tyrolsku
Játra po tyrolsku
Játra po tyrolsku
Játra po tyrolsku

Inspirujte se podobnými recepty