×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Vepřové na paprice s těstovinami

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Vepřové na paprice s těstovinami

Tip do kuchyně

 

Dejte při smažení masa pozor, aby vám paprika nezhořkla.

Podávejte s těstovinami, ozdobené petrželkou.

Co budete potřebovat

500 g vepřové panenské svíčkové AQ, nakrájené na plátky
sůl a čerstvě mletý pepř
2 lžíce sladké papriky
2 lžíce olivového oleje AQ
1 cibule AQ, nasekaná
400 g konzervovaných rajčat
100 g zakysané smetany AQ

Jak na to?

1) Maso osolte, opepřete a obalte ho ve lžíci papriky.

2) Na pánvi rozpalte lžíci oleje a maso z obou stran opečte, aby lehce zhnědlo – mělo by to trvat 3 až 5 minut.

3) Pak maso vyndejte na talíř, ztlumte oheň, do pánve vlijte zbývající olej a opečte na něm cibuli.

4) Až změkne, vraťte do pánve maso, přidejte zbývající papriku, rajčata, 125 ml vody a přiveďte vše k varu. Vařte asi 5 minut, dokud omáčka nezhoustne.

5) Odstavte z ohně a nakonec vmíchejte zakysanou smetanu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřové na paprice s těstovinami

Hlavní chod Snadné Ostatní Dušení Rajče Magazín 2/2010
(0)

Tip do kuchyně

 

Dejte při smažení masa pozor, aby vám paprika nezhořkla.

Podávejte s těstovinami, ozdobené petrželkou.

Co budete potřebovat

500 g vepřové panenské svíčkové AQ, nakrájené na plátky
sůl a čerstvě mletý pepř
2 lžíce sladké papriky
2 lžíce olivového oleje AQ
1 cibule AQ, nasekaná
400 g konzervovaných rajčat
100 g zakysané smetany AQ

Jak na to?

1) Maso osolte, opepřete a obalte ho ve lžíci papriky.

2) Na pánvi rozpalte lžíci oleje a maso z obou stran opečte, aby lehce zhnědlo – mělo by to trvat 3 až 5 minut.

3) Pak maso vyndejte na talíř, ztlumte oheň, do pánve vlijte zbývající olej a opečte na něm cibuli.

4) Až změkne, vraťte do pánve maso, přidejte zbývající papriku, rajčata, 125 ml vody a přiveďte vše k varu. Vařte asi 5 minut, dokud omáčka nezhoustne.

5) Odstavte z ohně a nakonec vmíchejte zakysanou smetanu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty