
Vepřové cordon bleu
Postup přípravy
Vepřové plátky rozřízněte, abyste v nich vytvořili kapsu a ze všech stran je osolte a opepřete. Olej rozpalte a krátce na něm osmahněte plátky česneku a špenát. Směs zjemněte smetanou a rozdělte ji do masových kapes, navrch dejte sýr a přitiskněte k sobě. Kapsy obalte v mouce a osmahněte na oleji. Podávejte s rukolou a cherry rajčaty.
Pomohl vám recept?
17hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod