ReceptyOpečené knedlíky s volským okem
Albert logo
  • Opečené knedlíky s volským okem

Opečené knedlíky s volským okem

Opečené knedlíky s volským okem
Velmi snadné
46-60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod

Ingredience

Složení
1 porcí
  • Slanina vcelku 150 g
  • Olej olivový 1 plž
  • Cibule 1 ks
  • Knedlík bramborový 400 g
  • Kmín celý
  • Sůl
  • Česnek 3 strouž.
  • Petržel hladkolistá
  • Vejce 4 ks
  • Pepř
  • Máslo 3 plž
  • Slanina vcelku 150 g
  • Olej olivový 1 plž
  • Cibule 1 ks
  • Knedlík bramborový 400 g
  • Kmín celý
  • Sůl
  • Česnek 3 strouž.
  • Petržel hladkolistá
  • Vejce 4 ks
  • Pepř
  • Máslo 3 plž

Příprava

  1. 1
    Slaninu nechte nasucho vyškvařit na pánvi. Až začne uvolňovat vůni a prskat, přidejte máslo a olivový olej. Vsypte najemno nasekanou cibuli a po pár minutách plátky česneku a pokrájené knedlíky. Okmínujte je, osolte, opepřete a opečte, jak to máte rádi. Podávejte s volským okem.
  1. 1
    Slaninu nechte nasucho vyškvařit na pánvi. Až začne uvolňovat vůni a prskat, přidejte máslo a olivový olej. Vsypte najemno nasekanou cibuli a po pár minutách plátky česneku a pokrájené knedlíky. Okmínujte je, osolte, opepřete a opečte, jak to máte rádi. Podávejte s volským okem.

Hodnocení

Nehodnoceno

Pomohl vám recept?

Ohodnoťte jak vám chutnal
Náhled aplikace Můj Albert
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 7 dní

Od 16.07.2025 do 22.07.2025

Platný ještě 7 dní

Od 16.07.2025 do 22.07.2025

Platný ještě 14 dní

Od 16.07.2025 do 29.07.2025

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.