Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Vepřová panenka s rýžovým pilafem

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Vepřová panenka s rýžovým pilafem

Co budete potřebovat

4 stroužky česneku
4 lžičky čerstvého rozmarýnu
sůl, pepř
1 kg vepřové panenky
2 lžíce másla
1 lžíce olivového oleje
2 šalotky
250 g rýže
500 ml zeleninového vývaru
1 bobkový list
½ lžičky sušeného tymiánu
sůl, pepř
1 lžíce dýňových semínek
1 lžíce slunečnicových semínek
1 lžíce blanšírovaných mandlí (plátků)
100 g semen sušených brusinek
1 hrst čerstvé petrželky

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Menší pekáček vyložte alobalovou fólií. V malé misce smíchejte česnek, čerstvý rozmarýn, sůl a pepř a směs důkladně vmasírujte do vepřové panenky. Pečte v troubě 35 minut.

V pekáčku rozpusťte máslo, lžíci oleje a nadrobno pokrájené šalotky. Restujte 2 minuty. Přidejte rýži a restujte další 2 minuty. Vmíchejte vývar, bobkový list a sušený tymián. Osolte a opepřete. Přiveďte k varu a přiklopte.

Vložte do trouby a pečte 40 minut. Vmíchejte nasucho opražená dýňová a slunečnicová semínka a plátky mandlí. Nakonec vmíchejte pokrájenou čerstvou petrželku a granátové jablko.

TIP : dodejte pilafu barvu šťavnatou mrkví
VITAMIN A - přispívá k udržení normálního stavu zraku





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřová panenka s rýžovým pilafem

Hlavní chod Snadné Tip týdne Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

4 stroužky česneku
4 lžičky čerstvého rozmarýnu
sůl, pepř
1 kg vepřové panenky
2 lžíce másla
1 lžíce olivového oleje
2 šalotky
250 g rýže
500 ml zeleninového vývaru
1 bobkový list
½ lžičky sušeného tymiánu
sůl, pepř
1 lžíce dýňových semínek
1 lžíce slunečnicových semínek
1 lžíce blanšírovaných mandlí (plátků)
100 g semen sušených brusinek
1 hrst čerstvé petrželky

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Menší pekáček vyložte alobalovou fólií. V malé misce smíchejte česnek, čerstvý rozmarýn, sůl a pepř a směs důkladně vmasírujte do vepřové panenky. Pečte v troubě 35 minut.

V pekáčku rozpusťte máslo, lžíci oleje a nadrobno pokrájené šalotky. Restujte 2 minuty. Přidejte rýži a restujte další 2 minuty. Vmíchejte vývar, bobkový list a sušený tymián. Osolte a opepřete. Přiveďte k varu a přiklopte.

Vložte do trouby a pečte 40 minut. Vmíchejte nasucho opražená dýňová a slunečnicová semínka a plátky mandlí. Nakonec vmíchejte pokrájenou čerstvou petrželku a granátové jablko.

TIP : dodejte pilafu barvu šťavnatou mrkví
VITAMIN A - přispívá k udržení normálního stavu zraku

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty