Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyVepřová panenka s rýžovým pilafem
Albert logoAlbert logo
  • Vepřová panenka s rýžovým pilafem
Vepřová panenka s rýžovým pilafem

Vepřová panenka s rýžovým pilafem

Snadné
31-45 minut
0/5
Hlavní chod

Ingredience4 porce

4 porce
  • Rozmarýn čerstvý 4 člž
  • Česnek 4 strouž.
  • Sůl
  • Pepř
  • Vepřová panenská svíčková 1 kg
  • Rýže 250 g
  • Vývar zeleninový 500 ml
  • Cibule šalotka 2 ks
  • Tymián sušený 1/2 člž
  • Olej olivový 1 plž
  • Bobkový list 1 ks
  • Dýňová semínka 1 plž
  • Slunečnicová semínka 1 plž
  • Mandle plátky 1 plž
  • Petrželka čerstvá 1 hrs.
  • Brusinky sušené 100 g
  • Máslo 2 plž
  • Rozmarýn čerstvý 4 člž
  • Česnek 4 strouž.
  • Sůl
  • Pepř
  • Vepřová panenská svíčková 1 kg
  • Rýže 250 g
  • Vývar zeleninový 500 ml
  • Cibule šalotka 2 ks
  • Tymián sušený 1/2 člž
  • Olej olivový 1 plž
  • Bobkový list 1 ks
  • Dýňová semínka 1 plž
  • Slunečnicová semínka 1 plž
  • Mandle plátky 1 plž
  • Petrželka čerstvá 1 hrs.

Příprava

1
Troubu předehřejte na 200 °C. Menší pekáček vyložte alobalovou fólií. V malé misce smíchejte česnek, čerstvý rozmarýn, sůl a pepř a směs důkladně vmasírujte do vepřové panenky. Pečte v troubě 35 minut.
2
V pekáčku rozpusťte máslo, lžíci oleje a nadrobno pokrájené šalotky. Restujte 2 minuty. Přidejte rýži a restujte další 2 minuty. Vmíchejte vývar, bobkový list a sušený tymián. Osolte a opepřete. Přiveďte k varu a přiklopte.
3
Vložte do trouby a pečte 40 minut. Vmíchejte nasucho opražená dýňová a slunečnicová semínka a plátky mandlí. Nakonec vmíchejte pokrájenou čerstvou petrželku a granátové jablko.
4
TIP : dodejte pilafu barvu šťavnatou mrkví
5
VITAMIN A - přispívá k udržení normálního stavu zraku
1
Troubu předehřejte na 200 °C. Menší pekáček vyložte alobalovou fólií. V malé misce smíchejte česnek, čerstvý rozmarýn, sůl a pepř a směs důkladně vmasírujte do vepřové panenky. Pečte v troubě 35 minut.
2
V pekáčku rozpusťte máslo, lžíci oleje a nadrobno pokrájené šalotky. Restujte 2 minuty. Přidejte rýži a restujte další 2 minuty. Vmíchejte vývar, bobkový list a sušený tymián. Osolte a opepřete. Přiveďte k varu a přiklopte.
3
Vložte do trouby a pečte 40 minut. Vmíchejte nasucho opražená dýňová a slunečnicová semínka a plátky mandlí. Nakonec vmíchejte pokrájenou čerstvou petrželku a granátové jablko.
4
TIP : dodejte pilafu barvu šťavnatou mrkví
5
VITAMIN A - přispívá k udržení normálního stavu zraku

Hodnocení

Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup

Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě dnes

Od 06.03.2024 do 19.03.2024

Platný ještě dnes

Od 13.03.2024 do 19.03.2024

Platný ještě 8 dní

Od 20.03.2024 do 26.03.2024

Platný ještě 13 dní

Od 20.03.2024 do 31.03.2024

Platný ještě dnes

Od 06.03.2024 do 19.03.2024

Platný ještě dnes

Od 13.03.2024 do 19.03.2024

Platný ještě 8 dní

Od 20.03.2024 do 26.03.2024

Platný ještě 13 dní

Od 20.03.2024 do 31.03.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.