
Pečený vánoční kapr s teplým bramborovým salátem od Ondřeje Korába

Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Bezlepkové
Vánoce
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Brambory gurmánské 400 g
- Sůl
- Pepř
- Olej 100 ml
- Celer 200 g
- Baby mrkev 8 ks
- Řapíkatý celer 100 g
- Hrášek 100 g
- Vinný ocet 20 ml
- Bobkový list 1 ks
- Cukr krupicový 20 g
- Voda 20 ml
- Vejce 2 ks
- Kapr půlky 600 g
- Máslo 160 g
- Citron 1 ks
- Petržel hladkolistá 1 hrs.
- Brambory gurmánské 400 g
- Sůl
- Pepř
- Olej 100 ml
- Celer 200 g
- Baby mrkev 8 ks
- Řapíkatý celer 100 g
- Hrášek 100 g
- Vinný ocet 20 ml
- Bobkový list 1 ks
- Cukr krupicový 20 g
- Voda 20 ml
- Vejce 2 ks
- Kapr půlky 600 g
- Máslo 160 g


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.