ReceptyVepřová panenka s parmazánovou polentou
Albert logoAlbert logo
  • Vepřová panenka s parmazánovou polentou

Vepřová panenka s parmazánovou polentou

Vepřová panenka s parmazánovou polentou
Snadné
31-45 minut
0/5
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Máslo 40 g
  • Tymián čerstvý 1 snít.
  • Olej slunečnicový 2 plž
  • Rozmarýn čerstvý 1 snít.
  • Pepř
  • Česnek 2 strouž.
  • Vepřová panenská svíčková 600 g
  • Sůl
  • Polenta 100 g
  • Voda 1 l
  • Parmazán 20 g
  • Žampiony 200 g
  • Hlíva ústřičná 300 g
  • Tymián sušený 1 člž
  • Pórek 1/2 ks
  • Česnek sušený 1/2 člž
  • Kmín mletý 1 člž
  • Máslo 40 g
  • Tymián čerstvý 1 snít.
  • Olej slunečnicový 2 plž
  • Rozmarýn čerstvý 1 snít.
  • Pepř
  • Česnek 2 strouž.
  • Vepřová panenská svíčková 600 g
  • Sůl
  • Polenta 100 g
  • Voda 1 l
  • Parmazán 20 g
  • Žampiony 200 g
  • Hlíva ústřičná 300 g
  • Tymián sušený 1 člž
  • Pórek 1/2 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.