Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Jednohubky z velikonoční nádivky

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Jednohubky z velikonoční nádivky

Tip do kuchyně

 

Vyzkoušejte i další naše velikonoční dobroty a užijte si tento svátek se vší parádou.

Co budete potřebovat

10 rohlíků
6–7 vajec
200 ml polotučného mléka
sůl
pepř
špetka muškátového oříšku
2–3 lžíce sádla
300 g uzeného masa (třeba bůčku)
5 lžic petrželky
1 lžíce pažitky
½ lžičky kypřicího prášku do pečiva

Jak na to?

1) Rohlíky dejte do velké mísy, vejce našlehejte v mléce, přidejte sůl, pepř a muškátový oříšek a vše nalijte na rohlíky. Lehce promíchejte a nechte rohlíky nasát veškerou tekutinu.

2) Sádlo rozpalte v pánvi, přidejte kostičky masa a na sádle je opečte dozlatova. Dejte stranou zchladnout.

3) Pak maso, petrželku i pažitku vmíchejte k rohlíkům. Ochutnejte a podle chuti dosolte. Nakonec do těsta vmíchejte kypřicí prášek.

4) Muffinovou formu vymažte sádlem, každý důlek naplňte nádivkou a pečte dozlatova v troubě vyhřáté na 180 °C zhruba 25 až 35 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Jednohubky z velikonoční nádivky

Předkrm Snadné Česká Chuťovky Velikonoce Pečení Pažitka , Petržel kadeřavá Magazín 3/2013
Průměrné hodnocení 4 (20)

Tip do kuchyně

 

Vyzkoušejte i další naše velikonoční dobroty a užijte si tento svátek se vší parádou.

Co budete potřebovat

10 rohlíků
6–7 vajec
200 ml polotučného mléka
sůl
pepř
špetka muškátového oříšku
2–3 lžíce sádla
300 g uzeného masa (třeba bůčku)
5 lžic petrželky
1 lžíce pažitky
½ lžičky kypřicího prášku do pečiva

Jak na to?

1) Rohlíky dejte do velké mísy, vejce našlehejte v mléce, přidejte sůl, pepř a muškátový oříšek a vše nalijte na rohlíky. Lehce promíchejte a nechte rohlíky nasát veškerou tekutinu.

2) Sádlo rozpalte v pánvi, přidejte kostičky masa a na sádle je opečte dozlatova. Dejte stranou zchladnout.

3) Pak maso, petrželku i pažitku vmíchejte k rohlíkům. Ochutnejte a podle chuti dosolte. Nakonec do těsta vmíchejte kypřicí prášek.

4) Muffinovou formu vymažte sádlem, každý důlek naplňte nádivkou a pečte dozlatova v troubě vyhřáté na 180 °C zhruba 25 až 35 minut.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty