Ryba v ovesných vločkách

Snadné
16-30 minut
4/5
Česká
Ingredience
Složení 1 porcí
- Sůl
- Treska filet 600 g
- Pepř
- Mouka hladká 150 g
- Ovesné vločky 200 g
- Citronová šťáva 15 ml
- Vejce 2 ks
- Olej slunečnicový
- Tatarka
- Sůl
- Treska filet 600 g
- Pepř
- Mouka hladká 150 g
- Ovesné vločky 200 g
- Citronová šťáva 15 ml
- Vejce 2 ks
- Olej slunečnicový
- Tatarka
Příprava
- 1Rybí kousky osolte, opepřete a pokapejte citronovou šťávou. Pak je protáhněte hladkou moukou, vejci a obalte v ovesných vločkách. V pánvi nebo ve fritéze rozehřejte vysokou vrstvu oleje a rybu smažte z obou stran dozlatova 6–8 minut. Osmažené kousky pokládejte na papírové utěrky, aby se odsál tuk. Podávejte s tatarkou.
- 1Rybí kousky osolte, opepřete a pokapejte citronovou šťávou. Pak je protáhněte hladkou moukou, vejci a obalte v ovesných vločkách. V pánvi nebo ve fritéze rozehřejte vysokou vrstvu oleje a rybu smažte z obou stran dozlatova 6–8 minut. Osmažené kousky pokládejte na papírové utěrky, aby se odsál tuk. Podávejte s tatarkou.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
| kus | ks | špetka | špet. | |
| lžíce | plž | svazek | svaz. | |
| lžička | člž | plátek | plát. | |
| hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
| stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
| snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.











