Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Vánoční vepřová pečeně na hruškách s brambory 

Inspirujte se podobnými recepty

Perník
Perník
Perník
Perník
Slavnostní hrachovka
Slavnostní hrachovka
Slavnostní hrachovka
Slavnostní hrachovka
Novoroční mandlový dort s...
Novoroční mandlový...
Novoroční mandlový dort s...
Novoroční mandlový dort s...
Štika na másle a bylinkách
Štika na másle a...
Štika na másle a bylinkách
Štika na másle a bylinkách

Vánoční vepřová pečeně na hruškách s brambory 

Co budete potřebovat

600–800 g vepřové pečeně na kámen
1 lžíce rostlinného oleje
½ lžíce dijonské hořčice
1 lžíce jablečného octa
2 červené cibule, nakrájené na osminky
2 velké hrušky, nakrájené na čtvrtky
2 větvičky rozmarýnu
sůl
100 ml suchého bílého vína
50 g nivy, na kousky
brambory, omyté, přepůlené a nakrájené na čtvrtky

Jak na to?

Maso lehce naklepejte a vložte do marinády z oleje, hořčice a octa. Předehřejte troubu na 200 °C. V nádobě vhodné do trouby rozpalte olej, přidejte cibule, hrušky, většinu rozmarýnu a sůl. Pět minut restujte, dokud směs nezkaramelizuje. Podlijte vínem a nechte odpařit. Vložte maso a opékejte pět minut z obou stran. Brambory povařte 5 minut v osolené vodě, promíchejte s olejem, solí a zbylým rozmarýnem a pečte dokřupava. Maso posypejte sýrem a dejte zapéct, dokud nezezlátne.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vánoční vepřová pečeně na hruškách s brambory 

Hlavní chod Snadné Maso Vánoce Tip týdne , Rozmarýn
Průměrné hodnocení 5 (2)

Co budete potřebovat

600–800 g vepřové pečeně na kámen
1 lžíce rostlinného oleje
½ lžíce dijonské hořčice
1 lžíce jablečného octa
2 červené cibule, nakrájené na osminky
2 velké hrušky, nakrájené na čtvrtky
2 větvičky rozmarýnu
sůl
100 ml suchého bílého vína
50 g nivy, na kousky
brambory, omyté, přepůlené a nakrájené na čtvrtky

Jak na to?

Maso lehce naklepejte a vložte do marinády z oleje, hořčice a octa. Předehřejte troubu na 200 °C. V nádobě vhodné do trouby rozpalte olej, přidejte cibule, hrušky, většinu rozmarýnu a sůl. Pět minut restujte, dokud směs nezkaramelizuje. Podlijte vínem a nechte odpařit. Vložte maso a opékejte pět minut z obou stran. Brambory povařte 5 minut v osolené vodě, promíchejte s olejem, solí a zbylým rozmarýnem a pečte dokřupava. Maso posypejte sýrem a dejte zapéct, dokud nezezlátne.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Perník
Perník
Perník
Perník
Slavnostní hrachovka
Slavnostní hrachovka
Slavnostní hrachovka
Slavnostní hrachovka
Novoroční mandlový dort s...
Novoroční mandlový...
Novoroční mandlový dort s...
Novoroční mandlový dort s...
Štika na másle a bylinkách
Štika na másle a...
Štika na másle a bylinkách
Štika na másle a bylinkách

Inspirujte se podobnými recepty