×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Tuňákový salát s fazolkami

Další recepty a články

Salát s medovým dresinkem
Salát s medovým...
Salát s medovým dresinkem
Salát s medovým dresinkem
Teplý salát s uzenou makrelou
Teplý salát s uzenou...
Teplý salát s uzenou makrelou
Teplý salát s uzenou makrelou
Avokádový salát
Avokádový salát
Avokádový salát
Avokádový salát
Krevetový koktejl
Krevetový koktejl
Krevetový koktejl
Krevetový koktejl

Tuňákový salát s fazolkami

Co budete potřebovat

160 g zelených fazolek AQ
1 cibule, nasekaná nadrobno
1x 400g plechovka bílých fazolí
1x 400g plechovka červených fazolí
400 g cherry rajčat, přepůlených
2 balení tuňáka v olivovém oleji AQ
1 větší hrst zelených oliv AQ
1 sáček rukoly AQ
2 lžíce hrubozrnné hořčice
2 lžíce medu
1 citron
2 lžíce olivového oleje
sůl, pepř

Jak na to?

1.Fazolky dejte na dvě až tři minuty do hrnce s vroucí vodou, pak je zchlaďte pod proudem tekoucí vody. Nasekanou cibuli dejte do sítka a chvíli proplachujte pod tekoucí vodou, ztratí tak na síle. Pak dejte fazolky, cibuli, oboje okapané fazole, cherry rajčátka, okapaného a na kousky rozděleného tuňáka, olivy a rukolu do mísy a promíchejte.
2.Smíchejte hořčici, med, jemně nastrouhanou kůru i šťávu z jednoho citronu a nakonec do zálivky vmíchejte olivový olej, osolte, opepřete a zálivkou přelijte salát. Ihned podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Tuňákový salát s fazolkami

Velmi snadné Středomořská Saláty Magazín 2/2011
Průměrné hodnocení 4 (10)

Co budete potřebovat

160 g zelených fazolek AQ
1 cibule, nasekaná nadrobno
1x 400g plechovka bílých fazolí
1x 400g plechovka červených fazolí
400 g cherry rajčat, přepůlených
2 balení tuňáka v olivovém oleji AQ
1 větší hrst zelených oliv AQ
1 sáček rukoly AQ
2 lžíce hrubozrnné hořčice
2 lžíce medu
1 citron
2 lžíce olivového oleje
sůl, pepř

Jak na to?

1.Fazolky dejte na dvě až tři minuty do hrnce s vroucí vodou, pak je zchlaďte pod proudem tekoucí vody. Nasekanou cibuli dejte do sítka a chvíli proplachujte pod tekoucí vodou, ztratí tak na síle. Pak dejte fazolky, cibuli, oboje okapané fazole, cherry rajčátka, okapaného a na kousky rozděleného tuňáka, olivy a rukolu do mísy a promíchejte.
2.Smíchejte hořčici, med, jemně nastrouhanou kůru i šťávu z jednoho citronu a nakonec do zálivky vmíchejte olivový olej, osolte, opepřete a zálivkou přelijte salát. Ihned podávejte.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Salát s medovým dresinkem
Salát s medovým dresinkem
Salát s medovým dresinkem
Salát s medovým dresinkem
Teplý salát s uzenou makrelou
Teplý salát s uzenou makrelou
Teplý salát s uzenou makrelou
Teplý salát s uzenou makrelou
Avokádový salát
Avokádový salát
Avokádový salát
Avokádový salát
Krevetový koktejl
Krevetový koktejl
Krevetový koktejl
Krevetový koktejl

Inspirujte se podobnými recepty