×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Tuňákový salát s fazolkami

Další recepty a články

Salát s medovým dresinkem
Salát s medovým...
Salát s medovým dresinkem
Salát s medovým dresinkem
Teplý salát s uzenou makrelou
Teplý salát s uzenou...
Teplý salát s uzenou makrelou
Teplý salát s uzenou makrelou
Avokádový salát
Avokádový salát
Avokádový salát
Avokádový salát
Krevetový koktejl
Krevetový koktejl
Krevetový koktejl
Krevetový koktejl

Tuňákový salát s fazolkami

Co budete potřebovat

160 g zelených fazolek AQ
1 cibule, nasekaná nadrobno
1x 400g plechovka bílých fazolí
1x 400g plechovka červených fazolí
400 g cherry rajčat, přepůlených
2 balení tuňáka v olivovém oleji AQ
1 větší hrst zelených oliv AQ
1 sáček rukoly AQ
2 lžíce hrubozrnné hořčice
2 lžíce medu
1 citron
2 lžíce olivového oleje
sůl, pepř

Jak na to?

1.Fazolky dejte na dvě až tři minuty do hrnce s vroucí vodou, pak je zchlaďte pod proudem tekoucí vody. Nasekanou cibuli dejte do sítka a chvíli proplachujte pod tekoucí vodou, ztratí tak na síle. Pak dejte fazolky, cibuli, oboje okapané fazole, cherry rajčátka, okapaného a na kousky rozděleného tuňáka, olivy a rukolu do mísy a promíchejte.
2.Smíchejte hořčici, med, jemně nastrouhanou kůru i šťávu z jednoho citronu a nakonec do zálivky vmíchejte olivový olej, osolte, opepřete a zálivkou přelijte salát. Ihned podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Tuňákový salát s fazolkami

Velmi snadné Středomořská Saláty Magazín 2/2011
Průměrné hodnocení 4 (13)

Co budete potřebovat

160 g zelených fazolek AQ
1 cibule, nasekaná nadrobno
1x 400g plechovka bílých fazolí
1x 400g plechovka červených fazolí
400 g cherry rajčat, přepůlených
2 balení tuňáka v olivovém oleji AQ
1 větší hrst zelených oliv AQ
1 sáček rukoly AQ
2 lžíce hrubozrnné hořčice
2 lžíce medu
1 citron
2 lžíce olivového oleje
sůl, pepř

Jak na to?

1.Fazolky dejte na dvě až tři minuty do hrnce s vroucí vodou, pak je zchlaďte pod proudem tekoucí vody. Nasekanou cibuli dejte do sítka a chvíli proplachujte pod tekoucí vodou, ztratí tak na síle. Pak dejte fazolky, cibuli, oboje okapané fazole, cherry rajčátka, okapaného a na kousky rozděleného tuňáka, olivy a rukolu do mísy a promíchejte.
2.Smíchejte hořčici, med, jemně nastrouhanou kůru i šťávu z jednoho citronu a nakonec do zálivky vmíchejte olivový olej, osolte, opepřete a zálivkou přelijte salát. Ihned podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Salát s medovým dresinkem
Salát s medovým dresinkem
Salát s medovým dresinkem
Salát s medovým dresinkem
Teplý salát s uzenou makrelou
Teplý salát s uzenou makrelou
Teplý salát s uzenou makrelou
Teplý salát s uzenou makrelou
Avokádový salát
Avokádový salát
Avokádový salát
Avokádový salát
Krevetový koktejl
Krevetový koktejl
Krevetový koktejl
Krevetový koktejl

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat