Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyWrap v ledovém salátu plněný panenkou
Albert logoAlbert logo
  • Wrap v ledovém salátu plněný panenkou
Wrap v ledovém salátu plněný panenkou

Wrap v ledovém salátu plněný panenkou

Snadné
31-45 minut
0/5
Svačina

Ingredience4 porce

4 porce
  • Vepřová panenská svíčková 550 g
  • Sůl
  • Pepř
  • Olej olivový 3 plž
  • Salátová okurka 1/2 ks
  • Zakysaná smetana 180 ml
  • Citron 1 ks
  • Salát ledový 2 ks
  • Petrželka čerstvá 1 hrs.
  • Rajče 2 ks
  • Kyselé okurky 85 g
  • Česnek 1 strouž.
  • Salát římský
  • Vepřová panenská svíčková 550 g
  • Sůl
  • Pepř
  • Olej olivový 3 plž
  • Salátová okurka 1/2 ks
  • Zakysaná smetana 180 ml
  • Citron 1 ks
  • Salát ledový 2 ks
  • Petrželka čerstvá 1 hrs.
  • Rajče 2 ks
  • Kyselé okurky 85 g
  • Česnek 1 strouž.
  • Salát římský

Příprava

1
Omytou panenku osolte a opepřete. Opečte ji na rozpáleném oleji ze všech stran dozlatova. Přesuňte do pekáčku a pečte v troubě předehřáté na 160 °C 15 minut.
2
Připravte okurkovou smetanu. Omytou salátovou okurku nastrouhejte nahrubo a rukama vymačkejte šťávu. Vložte do misky a smíchejte se zakysanou smetanou, 2 lžícemi citronové šťávy, prolisovaným stroužkem česneku, solí a pepřem dle chuti.
3
Rajčata omyjte, pokrájejte na kolečka a promíchejte s nasekanou petrželkou.
4
Z ledového salátu odkrojte vždy 2 protilehlé půlkulaté části a z vnitřní strany ho trochu vydlabejte. Lehce osolte a opepřete. Na salát položte pokrájenou panenku, bohatě potřete okurkovou smetanou, přidejte bylinková rajčata, rozkrojené znojemské okurky, natrhaný římský salát a přiklopte druhou stranou ledového salátu.
5
V půlce rozřízněte svačinový papír a servírujte v něm zabalený připravený pokrm.
6
TIP : vyzkoušejte salát z naší Tržnice
7
salát ledový - Vitamin K - zdroj vitamínu K , který přispívá k normální srážlivosti krve
1
Omytou panenku osolte a opepřete. Opečte ji na rozpáleném oleji ze všech stran dozlatova. Přesuňte do pekáčku a pečte v troubě předehřáté na 160 °C 15 minut.
2
Připravte okurkovou smetanu. Omytou salátovou okurku nastrouhejte nahrubo a rukama vymačkejte šťávu. Vložte do misky a smíchejte se zakysanou smetanou, 2 lžícemi citronové šťávy, prolisovaným stroužkem česneku, solí a pepřem dle chuti.
3
Rajčata omyjte, pokrájejte na kolečka a promíchejte s nasekanou petrželkou.
4
Z ledového salátu odkrojte vždy 2 protilehlé půlkulaté části a z vnitřní strany ho trochu vydlabejte. Lehce osolte a opepřete. Na salát položte pokrájenou panenku, bohatě potřete okurkovou smetanou, přidejte bylinková rajčata, rozkrojené znojemské okurky, natrhaný římský salát a přiklopte druhou stranou ledového salátu.
5
V půlce rozřízněte svačinový papír a servírujte v něm zabalený připravený pokrm.
6
TIP : vyzkoušejte salát z naší Tržnice
7
salát ledový - Vitamin K - zdroj vitamínu K , který přispívá k normální srážlivosti krve

Hodnocení

Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup

Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 3 dny

Od 15.05.2024 do 21.05.2024

Platný ještě 3 dny

Od 09.05.2024 do 21.05.2024

Platný ještě 10 dní

Od 15.05.2024 do 28.05.2024

Platný ještě 3 dny

Od 15.05.2024 do 21.05.2024

Platný ještě 3 dny

Od 09.05.2024 do 21.05.2024

Platný ještě 3 dny

Od 09.05.2024 do 21.05.2024

Platný ještě 10 dní

Od 15.05.2024 do 28.05.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.