×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Trottole s lososem

Další recepty a články

Špagety carbonara
Špagety carbonara
Špagety carbonara
Špagety carbonara
Kuře pečené s bramborami,...
Kuře pečené s...
Kuře pečené s bramborami,...
Kuře pečené s bramborami,...
Křupavé řízky po italsku
Křupavé řízky po...
Křupavé řízky po italsku
Křupavé řízky po italsku
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...
Spaghetti s rajčaty,...
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...

Trottole s lososem

Co budete potřebovat

4 lžíce olivového oleje
2 jarní cibulky
150 g lososa
2–3 lžíce vodky
250 ml zakysané smetany
sůl
pepř
2 lžíce kopru
500 g těstovin trottole natural AExc

Jak na to?

1. Olej rozpalte ve větší, širší pánvi, vsypte najemno nasekanou cibulku a 2–3 minuty ji opékejte. Přidejte kousky lososa a opékejte další minutu. Zalijte vodkou a počkejte asi 2 minuty, dokud se neodpaří alkohol.
2. Vmíchejte zakysanou smetanu, podle chuti osolte a opepřete a nechte 4–5 minut prohřát. Vmíchejte kopr a udržujte teplé.
3. Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu tak, aby byly al dente neboli na skus. Sceďte je, smíchejte se smetanovou omáčkou a ihned podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Trottole s lososem

Hlavní chod Velmi snadné Italská Magazín 6/2012
(0)

Co budete potřebovat

4 lžíce olivového oleje
2 jarní cibulky
150 g lososa
2–3 lžíce vodky
250 ml zakysané smetany
sůl
pepř
2 lžíce kopru
500 g těstovin trottole natural AExc

Jak na to?

1. Olej rozpalte ve větší, širší pánvi, vsypte najemno nasekanou cibulku a 2–3 minuty ji opékejte. Přidejte kousky lososa a opékejte další minutu. Zalijte vodkou a počkejte asi 2 minuty, dokud se neodpaří alkohol.
2. Vmíchejte zakysanou smetanu, podle chuti osolte a opepřete a nechte 4–5 minut prohřát. Vmíchejte kopr a udržujte teplé.
3. Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu tak, aby byly al dente neboli na skus. Sceďte je, smíchejte se smetanovou omáčkou a ihned podávejte.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Špagety carbonara
Špagety carbonara
Špagety carbonara
Špagety carbonara
Kuře pečené s bramborami,...
Kuře pečené s bramborami,...
Kuře pečené s bramborami,...
Kuře pečené s bramborami,...
Křupavé řízky po italsku
Křupavé řízky po italsku
Křupavé řízky po italsku
Křupavé řízky po italsku
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...

Inspirujte se podobnými recepty