Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Trhané vepřové sous vide s pečenými bramborami na tymiánu

Trhané vepřové sous vide s pečenými bramborami na tymiánu

Ingredience

400 g brambor typu A
sůl
10 ml slunečnicového oleje
2 snítky čerstvého tymiánu
1 balení trhaného vepřového sous vide Albert Excellent
200 g čerstvých fazolkových lusků

Postup přípravy

1. Očištěné brambory rozkrojte na polovinu, vložte na plech vyložený pečicím papírem, osolte, pokapejte olejem, posypte čerstvým tymiánem a pečte v troubě předehřáté na 200 °C 45 minut.
2. Fazolky omyjte a dejte na 3 minuty vařit do horké vody. Vyjměte je děravou naběračkou a přendejte do ledové vody.
3. Maso vyjměte z obalu, vložte do pekáče a v troubě předehřáté na 200 °C pečte 10 minut. Po vyndání jej natrhejte vidličkou na menší kousky.
4. Maso podávejte s fazolkami a pečenými brambůrky.

Pomohl vám recept?

Další videorecepty