
Trhané vepřové sous vide s pečenými bramborami na tymiánu
Postup přípravy
1. Očištěné brambory rozkrojte na polovinu, vložte na plech vyložený pečicím papírem, osolte, pokapejte olejem, posypte čerstvým tymiánem a pečte v troubě předehřáté na 200 °C 45 minut.
2. Fazolky omyjte a dejte na 3 minuty vařit do horké vody. Vyjměte je děravou naběračkou a přendejte do ledové vody.
3. Maso vyjměte z obalu, vložte do pekáče a v troubě předehřáté na 200 °C pečte 10 minut. Po vyndání jej natrhejte vidličkou na menší kousky.
4. Maso podávejte s fazolkami a pečenými brambůrky.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod