Tiramisu se skořicí
Ingredience
24 | cukrářských piškotů |
100 g | krupicového cukru |
2 | lžičky vanilkového extraktu |
230 g | mascarpone |
60 ml | espressa |
2 | lžíce kakaa |
4 | lžičky mleté skořice |
Postup přípravy
Piškoty rozdrťte najemno válečkem nebo v mixéru. Cukr, extrakt, mascarpone a espresso dobře promíchejte. Na dno sklenky vsypte lžíci rozdrcených piškotů, pak lžíci krému; opakujte, dokud neskončíte vrstvou krému. Dejte chladit na 3 hodiny nebo přes noc do ledničky. Před podáváním smíchejte kakao se skořicí a posypte povrch tiramisu.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY