×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Těstoviny s tuňákovými koulemi

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky

Těstoviny s tuňákovými koulemi

Co budete potřebovat

400 g špaget AQ
1 lžíce slunečnicového oleje AQ + na prokapání špaget
2 konzervy tuňáka v oleji AQ
70 g čerstvé strouhanky
1 lžíce kopru, mraženého
1 lžíce sekané pažitky
40 g mandlí
1 lžíce jemně nastrouhané citronové kůry ABio
1 vejce
2–3 lžíce bazalkového pesta
180 ml smetany parmazán k servírování sůl

Jak na to?

1.Špagety uvařte ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu tak, aby byly al dente neboli na skus. Sceďte je, mírně prokapejte olejem a udržujte teplé. Tuňáka vyklopte z konzervy, nechte okapat, dejte do mísy, přidejte strouhanku, kopr, pažitku, jemně nasekané mandle, citronovou kůru i vejce a dobře promíchejte – prohněťte rukama do kompaktní hmoty. Z ní udělejte kuličky velikosti menšího golfového míčku.
2.V široké pánvi rozpalte olej a tuňákové kuličky na něm ze všech stran dvě až tři minuty opékejte dozlatova. Pak do pánve přidejte špagety, pesto, smetanu a opatrně promíchejte. Podávejte posypané parmazánem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Těstoviny s tuňákovými koulemi

Hlavní chod Velmi snadné Středomořská Vaření Bazalka , Pažitka Magazín 1/2011
Průměrné hodnocení 4 (8)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

400 g špaget AQ
1 lžíce slunečnicového oleje AQ + na prokapání špaget
2 konzervy tuňáka v oleji AQ
70 g čerstvé strouhanky
1 lžíce kopru, mraženého
1 lžíce sekané pažitky
40 g mandlí
1 lžíce jemně nastrouhané citronové kůry ABio
1 vejce
2–3 lžíce bazalkového pesta
180 ml smetany parmazán k servírování sůl

Jak na to?

1.Špagety uvařte ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu tak, aby byly al dente neboli na skus. Sceďte je, mírně prokapejte olejem a udržujte teplé. Tuňáka vyklopte z konzervy, nechte okapat, dejte do mísy, přidejte strouhanku, kopr, pažitku, jemně nasekané mandle, citronovou kůru i vejce a dobře promíchejte – prohněťte rukama do kompaktní hmoty. Z ní udělejte kuličky velikosti menšího golfového míčku.
2.V široké pánvi rozpalte olej a tuňákové kuličky na něm ze všech stran dvě až tři minuty opékejte dozlatova. Pak do pánve přidejte špagety, pesto, smetanu a opatrně promíchejte. Podávejte posypané parmazánem.

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019