×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Těstovinový salát s rajčaty a tuňákem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Těstovinový salát s rajčaty a tuňákem

Co budete potřebovat

400 g těstovin linguine
sůl, pepř
400 g konzervovaného tuňáka v olivovém oleji
250 g červených cherry rajčat, přepůlených
250 g žlutých cherry rajčat, přepůlených
200 g zelených fazolek, spařených horkou vodou, nasekaných
1 okurka, oloupaná, nakrájená na kousky
180 g směsi oliv (černé, zelené)
2 hrsti rukoly
1 stroužek česneku, rozmělněný
1 lžíce citronové kůry, jemně nastrouhané
60 ml citronové šťávy
2 lžíce olivového oleje
30 ml octa

Jak na to?

Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu tak, aby byly al dente neboli na skus. Sceďte je a promíchejte s trochou olivového oleje, aby se nelepily k sobě. Pak k nim vmíchejte okapaného a vidličkou rozporcovaného tuňáka, oba druhy rajčat, fazolky, okurku, olivy, rukolu a česnek. Promíchejte a podle chuti osolte a opepřete. Poslední čtyři ingredience našlehejte v hrnku nebo misce a pak přilévejte k salátu (nemusíte spotřebovat vše).





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Těstovinový salát s rajčaty a tuňákem

Velmi snadné Italská Saláty Rajče Magazín 8/2011
Průměrné hodnocení 4 (12)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

400 g těstovin linguine
sůl, pepř
400 g konzervovaného tuňáka v olivovém oleji
250 g červených cherry rajčat, přepůlených
250 g žlutých cherry rajčat, přepůlených
200 g zelených fazolek, spařených horkou vodou, nasekaných
1 okurka, oloupaná, nakrájená na kousky
180 g směsi oliv (černé, zelené)
2 hrsti rukoly
1 stroužek česneku, rozmělněný
1 lžíce citronové kůry, jemně nastrouhané
60 ml citronové šťávy
2 lžíce olivového oleje
30 ml octa

Jak na to?

Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu tak, aby byly al dente neboli na skus. Sceďte je a promíchejte s trochou olivového oleje, aby se nelepily k sobě. Pak k nim vmíchejte okapaného a vidličkou rozporcovaného tuňáka, oba druhy rajčat, fazolky, okurku, olivy, rukolu a česnek. Promíchejte a podle chuti osolte a opepřete. Poslední čtyři ingredience našlehejte v hrnku nebo misce a pak přilévejte k salátu (nemusíte spotřebovat vše).

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Tableta
rašelinová
20 ks v balení
sleva 49 %
15 bodů + 4490 bez bodů 89

je vyrobena z rašeliny
a NPK hnojiva
průměr tablety: 36 mm

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019