
Tempehové výpečky s kedlubnovým zelím a špaldovými špeclemi
Věrohodně inspirované českou klasikou a přitom poskládané výhradně ze zdravých surovin. Voní a chutná tak báječně, že maso nebudete vůbec postrádat.

Velmi snadné
31-45 minut
0/5
Vegetariánské
Hlavní chod
Ingredience
Složení 3 porce
- Cibule 3 ks
- Olej slunečnicový
- Česnek 4 strouž.
- Tempeh 400 g
- Škrob kukuřičný 1 plž
- Sojová omáčka 3 plž
- Mléko 150 ml
- Mouka špaldová celozrnná 250 g
- Vejce 3 ks
- Baby špenát 150 g
- Cukr krupicový 1 plž
- Kedlubna 2 ks
- Sůl
- Kmín celý 1 člž
- Brambory 1 ks
- Kvasný ocet
- Cibule 3 ks
- Olej slunečnicový
- Česnek 4 strouž.
- Tempeh 400 g
- Škrob kukuřičný 1 plž
- Sojová omáčka 3 plž
- Mléko 150 ml
- Mouka špaldová celozrnná 250 g
- Vejce 3 ks
- Baby špenát 150 g
- Cukr krupicový 1 plž
- Kedlubna 2 ks
- Sůl
- Kmín celý 1 člž
- Brambory 1 ks


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.