×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Tatarský biftek z lososa

Inspirujte se podobnými recepty

Červené čokoládové sušenky
Červené čokoládové...
Červené čokoládové sušenky
Červené čokoládové sušenky
Vánoční rybí polévka
Vánoční rybí polévka
Vánoční rybí polévka
Vánoční rybí polévka
Vánoční věnec
Vánoční věnec
Vánoční věnec
Vánoční věnec
Kokosové sušenky s polevou
Kokosové sušenky s...
Kokosové sušenky s polevou
Kokosové sušenky s polevou

Tatarský biftek z lososa

Co budete potřebovat

200 g syrového lososa
1 lžíce čerstvého kopru, jemně nasekaného
1–2 středně velké šalotky, jemně nasekané
olivový olej + na pokapání
čerstvá šťáva z citronu
sůl
řeřicha na ozdobu
4 plátky toustového chleba
1 citron, nakrájený na plátky

Jak na to?

Lososí maso očistěte a pak jej ostrým nožem nasekejte na co nejmenší kousky. Dejte do misky, smíchejte s koprem, šalotkou a podle chuti s olejem a citronovou šťávou. Dosolte a dejte vychladit. Pomocí kroužku, případně vykrajovátka na cukroví, vytvarujte ochucenou rybu do válce. Navrch dejte lžičku řeřichy a pokapejte olivovým olejem. Servírujte s nakrájeným a opečeným toustovým chlebem a plátky citronu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Tatarský biftek z lososa

Velmi snadné Středomořská Chuťovky Vánoce Magazín 6/2010
Průměrné hodnocení 4 (35)

Tipy na jedlé vánoční dárky

Co budete potřebovat

200 g syrového lososa
1 lžíce čerstvého kopru, jemně nasekaného
1–2 středně velké šalotky, jemně nasekané
olivový olej + na pokapání
čerstvá šťáva z citronu
sůl
řeřicha na ozdobu
4 plátky toustového chleba
1 citron, nakrájený na plátky

Jak na to?

Lososí maso očistěte a pak jej ostrým nožem nasekejte na co nejmenší kousky. Dejte do misky, smíchejte s koprem, šalotkou a podle chuti s olejem a citronovou šťávou. Dosolte a dejte vychladit. Pomocí kroužku, případně vykrajovátka na cukroví, vytvarujte ochucenou rybu do válce. Navrch dejte lžičku řeřichy a pokapejte olivovým olejem. Servírujte s nakrájeným a opečeným toustovým chlebem a plátky citronu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Inspirujte se podobnými recepty

Červené čokoládové sušenky
Červené čokoládové...
Červené čokoládové sušenky
Červené čokoládové sušenky
Vánoční rybí polévka
Vánoční rybí polévka
Vánoční rybí polévka
Vánoční rybí polévka
Vánoční věnec
Vánoční věnec
Vánoční věnec
Vánoční věnec
Kokosové sušenky s polevou
Kokosové sušenky s...
Kokosové sušenky s polevou
Kokosové sušenky s polevou

Inspirujte se podobnými recepty