×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Tatarský biftek z lososa

Inspirujte se podobnými recepty

Stylová paštika s brusinkami
Stylová paštika s...
Stylová paštika s brusinkami
Stylová paštika s brusinkami
Paštika z kuřecích jater s...
Paštika z kuřecích...
Paštika z kuřecích jater s...
Paštika z kuřecích jater s...
Jednohubky
Jednohubky
Jednohubky
Jednohubky
Bramborový salát na Vánoce
Bramborový salát na...
Bramborový salát na Vánoce
Bramborový salát na Vánoce

Tatarský biftek z lososa

Co budete potřebovat

200 g syrového lososa
1 lžíce čerstvého kopru, jemně nasekaného
1–2 středně velké šalotky, jemně nasekané
olivový olej + na pokapání
čerstvá šťáva z citronu
sůl
řeřicha na ozdobu
4 plátky toustového chleba
1 citron, nakrájený na plátky

Jak na to?

Lososí maso očistěte a pak jej ostrým nožem nasekejte na co nejmenší kousky. Dejte do misky, smíchejte s koprem, šalotkou a podle chuti s olejem a citronovou šťávou. Dosolte a dejte vychladit. Pomocí kroužku, případně vykrajovátka na cukroví, vytvarujte ochucenou rybu do válce. Navrch dejte lžičku řeřichy a pokapejte olivovým olejem. Servírujte s nakrájeným a opečeným toustovým chlebem a plátky citronu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Tatarský biftek z lososa

Velmi snadné Středomořská Chuťovky Vánoce Magazín 6/2010
Průměrné hodnocení 4 (35)

Inspirujte se zdravými recepty

Co budete potřebovat

200 g syrového lososa
1 lžíce čerstvého kopru, jemně nasekaného
1–2 středně velké šalotky, jemně nasekané
olivový olej + na pokapání
čerstvá šťáva z citronu
sůl
řeřicha na ozdobu
4 plátky toustového chleba
1 citron, nakrájený na plátky

Jak na to?

Lososí maso očistěte a pak jej ostrým nožem nasekejte na co nejmenší kousky. Dejte do misky, smíchejte s koprem, šalotkou a podle chuti s olejem a citronovou šťávou. Dosolte a dejte vychladit. Pomocí kroužku, případně vykrajovátka na cukroví, vytvarujte ochucenou rybu do válce. Navrch dejte lžičku řeřichy a pokapejte olivovým olejem. Servírujte s nakrájeným a opečeným toustovým chlebem a plátky citronu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Inspirujte se podobnými recepty

Stylová paštika s brusinkami
Stylová paštika s...
Stylová paštika s brusinkami
Stylová paštika s brusinkami
Paštika z kuřecích jater s...
Paštika z kuřecích...
Paštika z kuřecích jater s...
Paštika z kuřecích jater s...
Jednohubky
Jednohubky
Jednohubky
Jednohubky
Bramborový salát na Vánoce
Bramborový salát na...
Bramborový salát na Vánoce
Bramborový salát na Vánoce

Inspirujte se podobnými recepty