Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Tatarský biftek z lososa

Inspirujte se podobnými recepty

Vánoční muffiny s pralinkami
Vánoční muffiny s...
Vánoční muffiny s pralinkami
Vánoční muffiny s pralinkami
Brambory zapečené s hruškou a...
Brambory zapečené s...
Brambory zapečené s hruškou a...
Brambory zapečené s hruškou a...
Maková kolečka s povidly
Maková kolečka s...
Maková kolečka s povidly
Maková kolečka s povidly
Skořicové pečivo
Skořicové pečivo
Skořicové pečivo
Skořicové pečivo

Tatarský biftek z lososa

Co budete potřebovat

200 g syrového lososa
1 lžíce čerstvého kopru, jemně nasekaného
1–2 středně velké šalotky, jemně nasekané
olivový olej + na pokapání
čerstvá šťáva z citronu
sůl
řeřicha na ozdobu
4 plátky toustového chleba
1 citron, nakrájený na plátky

Jak na to?

Lososí maso očistěte a pak jej ostrým nožem nasekejte na co nejmenší kousky. Dejte do misky, smíchejte s koprem, šalotkou a podle chuti s olejem a citronovou šťávou. Dosolte a dejte vychladit. Pomocí kroužku, případně vykrajovátka na cukroví, vytvarujte ochucenou rybu do válce. Navrch dejte lžičku řeřichy a pokapejte olivovým olejem. Servírujte s nakrájeným a opečeným toustovým chlebem a plátky citronu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Tatarský biftek z lososa

Velmi snadné Středomořská Chuťovky Vánoce Magazín 6/2010
Průměrné hodnocení 4 (38)

Co budete potřebovat

200 g syrového lososa
1 lžíce čerstvého kopru, jemně nasekaného
1–2 středně velké šalotky, jemně nasekané
olivový olej + na pokapání
čerstvá šťáva z citronu
sůl
řeřicha na ozdobu
4 plátky toustového chleba
1 citron, nakrájený na plátky

Jak na to?

Lososí maso očistěte a pak jej ostrým nožem nasekejte na co nejmenší kousky. Dejte do misky, smíchejte s koprem, šalotkou a podle chuti s olejem a citronovou šťávou. Dosolte a dejte vychladit. Pomocí kroužku, případně vykrajovátka na cukroví, vytvarujte ochucenou rybu do válce. Navrch dejte lžičku řeřichy a pokapejte olivovým olejem. Servírujte s nakrájeným a opečeným toustovým chlebem a plátky citronu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Vánoční muffiny s pralinkami
Vánoční muffiny s...
Vánoční muffiny s pralinkami
Vánoční muffiny s pralinkami
Brambory zapečené s hruškou a...
Brambory zapečené s...
Brambory zapečené s hruškou a...
Brambory zapečené s hruškou a...
Maková kolečka s povidly
Maková kolečka s...
Maková kolečka s povidly
Maková kolečka s povidly
Skořicové pečivo
Skořicové pečivo
Skořicové pečivo
Skořicové pečivo

Inspirujte se podobnými recepty