Tatarský biftek z lososa
Ingredience
200 g | syrového lososa |
1 | lžíce čerstvého kopru, jemně nasekaného |
1–2 | středně velké šalotky, jemně nasekané |
olivový olej + na pokapání | |
čerstvá šťáva z citronu | |
sůl | |
řeřicha na ozdobu | |
4 | plátky toustového chleba |
1 | citron, nakrájený na plátky |
Postup přípravy
Lososí maso očistěte a pak jej ostrým nožem nasekejte na co nejmenší kousky. Dejte do misky, smíchejte s koprem, šalotkou a podle chuti s olejem a citronovou šťávou. Dosolte a dejte vychladit. Pomocí kroužku, případně vykrajovátka na cukroví, vytvarujte ochucenou rybu do válce. Navrch dejte lžičku řeřichy a pokapejte olivovým olejem. Servírujte s nakrájeným a opečeným toustovým chlebem a plátky citronu.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY