Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

1 šalotka
3 stroužky česneku 250 g tatarského bifteku Albert
2 lžíce kaparů
2 lžíce olivového oleje
4 lžičky dijonské hořčice
sůl, pepř
50 g parmazánu
1⁄2 francouzské bagety 1 snítka hladkolisté petrželky

Postup přípravy

1. Šalotku nakrájejte nadrobno, česnek utřete. Promíchejte s masem, přidejte lžíci kaparů, olej a hořčici. Nechte 4 hodiny uležet v lednici.
2. Bagetu nakrájejte na plátky, položte na grilovací rošt a z obou stran krátce opečte.
3. Před podáváním tatarák vytvarujte pomocí kulaté formičky vytřené olejem a posypte zbývajícími kapary. Podávejte s hoblinkami parmazánu, ogrilovanou bagetou a ozdobte petrželkou.

Jak na to?

Pomohl vám recept?

Další videorecepty