
Tatarák s kapary a parmazánem
Česká hospodská klasika inspirovaná Itálií.

Velmi snadné
0-15 minut
0/5
Italská
Předkrm
Ingredience
Složení 2 porce
- Cibule šalotka 1 ks
- Česnek 3 strouž.
- Kapary 2 plž
- Tatarský biftek 250 g
- Hořčice dijonská 4 člž
- Sůl
- Pepř
- Olej olivový 2 plž
- Parmazán 50 g
- Bageta francouzská 1/2 ks
- Petržel hladkolistá 1 snít.
- Cibule šalotka 1 ks
- Česnek 3 strouž.
- Kapary 2 plž
- Tatarský biftek 250 g
- Hořčice dijonská 4 člž
- Sůl
- Pepř
- Olej olivový 2 plž
- Parmazán 50 g
- Bageta francouzská 1/2 ks
- Petržel hladkolistá 1 snít.


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.