
Tatarák s kapary a parmazánem
Postup přípravy
1. Šalotku nakrájejte nadrobno, česnek utřete. Promíchejte s masem, přidejte lžíci kaparů, olej a hořčici. Nechte 4 hodiny uležet v lednici.
2. Bagetu nakrájejte na plátky, položte na grilovací rošt a z obou stran krátce opečte.
3. Před podáváním tatarák vytvarujte pomocí kulaté formičky vytřené olejem a posypte zbývajícími kapary. Podávejte s hoblinkami parmazánu, ogrilovanou bagetou a ozdobte petrželkou.
Jak na to?
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod