Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Tacos s obalovanou rybou a mangovou salsou

Další recepty a články

Ančovičkové poháry s...
Ančovičkové poháry...
Ančovičkové poháry s...
Ančovičkové poháry s...
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy

Tacos s obalovanou rybou a mangovou salsou

Co budete potřebovat

NA RYBU
400 g filetů z bílé ryby, například tresky
130 g hladké mouky
1 lžička uzené papriky
1 lžička sušeného česneku
1 lžička sušené cibule
½ lžičky soli
3 vejce
120 ml rostlinného oleje
NA SALÁTEK
200 g bílého zelí, nakrájeného na tenké plátky
šťáva z 1 limetky
NA SALSU
1 mango, oloupané a nakrájené na kostky
šťáva z 1 limetky
1 malá červená cibule, nakrájená
K PODÁVÁNÍ
1 balíček kukuřičných tortil ve tvaru U
zakysaná smetana
pár limetek, nakrájených na klínky

Jak na to?

V pánvi rozehřejte olej. Mouku smíchejte v misce s kořením, v jiné misce rozšlehejte vejce. Filety obalte v mouce, potom ve vajíčku a znovu v mouce. Pečte je v pánvi 4 minuty po každé straně dozlatova. Nechte je okapat na kuchyňském papíru a pak je nakrájejte na menší kousky.
Zelí promíchejte v misce s limetkovou šťávou. V jiné misce promíchejte mango, limetkovou šťávu a cibuli.
Rybími kousky naplňte tortilly, zakápněte zakysanou smetanou a přendejte na talíř. Salsu a limetky servírujte v miskách, aby si každý mohl připravit tacos podle své chuti.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Tacos s obalovanou rybou a mangovou salsou

Velmi snadné Magazín 5/2016 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

NA RYBU
400 g filetů z bílé ryby, například tresky
130 g hladké mouky
1 lžička uzené papriky
1 lžička sušeného česneku
1 lžička sušené cibule
½ lžičky soli
3 vejce
120 ml rostlinného oleje
NA SALÁTEK
200 g bílého zelí, nakrájeného na tenké plátky
šťáva z 1 limetky
NA SALSU
1 mango, oloupané a nakrájené na kostky
šťáva z 1 limetky
1 malá červená cibule, nakrájená
K PODÁVÁNÍ
1 balíček kukuřičných tortil ve tvaru U
zakysaná smetana
pár limetek, nakrájených na klínky

Jak na to?

V pánvi rozehřejte olej. Mouku smíchejte v misce s kořením, v jiné misce rozšlehejte vejce. Filety obalte v mouce, potom ve vajíčku a znovu v mouce. Pečte je v pánvi 4 minuty po každé straně dozlatova. Nechte je okapat na kuchyňském papíru a pak je nakrájejte na menší kousky.
Zelí promíchejte v misce s limetkovou šťávou. V jiné misce promíchejte mango, limetkovou šťávu a cibuli.
Rybími kousky naplňte tortilly, zakápněte zakysanou smetanou a přendejte na talíř. Salsu a limetky servírujte v miskách, aby si každý mohl připravit tacos podle své chuti.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Ančovičkové poháry s...
Ančovičkové poháry s...
Ančovičkové poháry s...
Ančovičkové poháry s...
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy

Inspirujte se podobnými recepty