×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Tacos s obalovanou rybou a mangovou salsou

Další recepty a články

Báhn mi bageta s chilli
Báhn mi bageta s...
Báhn mi bageta s chilli
Báhn mi bageta s chilli
Buddha bowl - zimní verze
Buddha bowl - zimní...
Buddha bowl - zimní verze
Buddha bowl - zimní verze
Burrito s kuřecím masem
Burrito s kuřecím...
Burrito s kuřecím masem
Burrito s kuřecím masem
Čerstvý ovocný salát s...
Čerstvý ovocný salát...
Čerstvý ovocný salát s...
Čerstvý ovocný salát s...

Tacos s obalovanou rybou a mangovou salsou

Co budete potřebovat

NA RYBU
400 g filetů z bílé ryby, například tresky
130 g hladké mouky
1 lžička uzené papriky
1 lžička sušeného česneku
1 lžička sušené cibule
½ lžičky soli
3 vejce
120 ml rostlinného oleje
NA SALÁTEK
200 g bílého zelí, nakrájeného na tenké plátky
šťáva z 1 limetky
NA SALSU
1 mango, oloupané a nakrájené na kostky
šťáva z 1 limetky
1 malá červená cibule, nakrájená
K PODÁVÁNÍ
1 balíček kukuřičných tortil ve tvaru U
zakysaná smetana
pár limetek, nakrájených na klínky

Jak na to?

V pánvi rozehřejte olej. Mouku smíchejte v misce s kořením, v jiné misce rozšlehejte vejce. Filety obalte v mouce, potom ve vajíčku a znovu v mouce. Pečte je v pánvi 4 minuty po každé straně dozlatova. Nechte je okapat na kuchyňském papíru a pak je nakrájejte na menší kousky.
Zelí promíchejte v misce s limetkovou šťávou. V jiné misce promíchejte mango, limetkovou šťávu a cibuli.
Rybími kousky naplňte tortilly, zakápněte zakysanou smetanou a přendejte na talíř. Salsu a limetky servírujte v miskách, aby si každý mohl připravit tacos podle své chuti.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Tacos s obalovanou rybou a mangovou salsou

Velmi snadné Magazín 5/2016 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

NA RYBU
400 g filetů z bílé ryby, například tresky
130 g hladké mouky
1 lžička uzené papriky
1 lžička sušeného česneku
1 lžička sušené cibule
½ lžičky soli
3 vejce
120 ml rostlinného oleje
NA SALÁTEK
200 g bílého zelí, nakrájeného na tenké plátky
šťáva z 1 limetky
NA SALSU
1 mango, oloupané a nakrájené na kostky
šťáva z 1 limetky
1 malá červená cibule, nakrájená
K PODÁVÁNÍ
1 balíček kukuřičných tortil ve tvaru U
zakysaná smetana
pár limetek, nakrájených na klínky

Jak na to?

V pánvi rozehřejte olej. Mouku smíchejte v misce s kořením, v jiné misce rozšlehejte vejce. Filety obalte v mouce, potom ve vajíčku a znovu v mouce. Pečte je v pánvi 4 minuty po každé straně dozlatova. Nechte je okapat na kuchyňském papíru a pak je nakrájejte na menší kousky.
Zelí promíchejte v misce s limetkovou šťávou. V jiné misce promíchejte mango, limetkovou šťávu a cibuli.
Rybími kousky naplňte tortilly, zakápněte zakysanou smetanou a přendejte na talíř. Salsu a limetky servírujte v miskách, aby si každý mohl připravit tacos podle své chuti.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Báhn mi bageta s chilli
Báhn mi bageta s chilli
Báhn mi bageta s chilli
Báhn mi bageta s chilli
Buddha bowl - zimní verze
Buddha bowl - zimní verze
Buddha bowl - zimní verze
Buddha bowl - zimní verze
Burrito s kuřecím masem
Burrito s kuřecím masem
Burrito s kuřecím masem
Burrito s kuřecím masem
Čerstvý ovocný salát s...
Čerstvý ovocný salát s...
Čerstvý ovocný salát s...
Čerstvý ovocný salát s...

Inspirujte se podobnými recepty