×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Tacos s obalovanou rybou a mangovou salsou

Další recepty a články

Angreštový džem s rybízem...
Angreštový džem...
Angreštový džem s rybízem...
Angreštový džem s rybízem...
Babiččina malinová šťáva
Babiččina malinová...
Babiččina malinová šťáva
Babiččina malinová šťáva
Batát na grilu se špenátem a...
Batát na grilu se...
Batát na grilu se špenátem a...
Batát na grilu se špenátem a...
Brokolicová polévka nejen pro...
Brokolicová polévka...
Brokolicová polévka nejen pro...
Brokolicová polévka nejen pro...

Tacos s obalovanou rybou a mangovou salsou

Co budete potřebovat

NA RYBU
400 g filetů z bílé ryby, například tresky
130 g hladké mouky
1 lžička uzené papriky
1 lžička sušeného česneku
1 lžička sušené cibule
½ lžičky soli
3 vejce
120 ml rostlinného oleje
NA SALÁTEK
200 g bílého zelí, nakrájeného na tenké plátky
šťáva z 1 limetky
NA SALSU
1 mango, oloupané a nakrájené na kostky
šťáva z 1 limetky
1 malá červená cibule, nakrájená
K PODÁVÁNÍ
1 balíček kukuřičných tortil ve tvaru U
zakysaná smetana
pár limetek, nakrájených na klínky

Jak na to?

V pánvi rozehřejte olej. Mouku smíchejte v misce s kořením, v jiné misce rozšlehejte vejce. Filety obalte v mouce, potom ve vajíčku a znovu v mouce. Pečte je v pánvi 4 minuty po každé straně dozlatova. Nechte je okapat na kuchyňském papíru a pak je nakrájejte na menší kousky.
Zelí promíchejte v misce s limetkovou šťávou. V jiné misce promíchejte mango, limetkovou šťávu a cibuli.
Rybími kousky naplňte tortilly, zakápněte zakysanou smetanou a přendejte na talíř. Salsu a limetky servírujte v miskách, aby si každý mohl připravit tacos podle své chuti.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Tacos s obalovanou rybou a mangovou salsou

Velmi snadné Magazín 5/2016 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

NA RYBU
400 g filetů z bílé ryby, například tresky
130 g hladké mouky
1 lžička uzené papriky
1 lžička sušeného česneku
1 lžička sušené cibule
½ lžičky soli
3 vejce
120 ml rostlinného oleje
NA SALÁTEK
200 g bílého zelí, nakrájeného na tenké plátky
šťáva z 1 limetky
NA SALSU
1 mango, oloupané a nakrájené na kostky
šťáva z 1 limetky
1 malá červená cibule, nakrájená
K PODÁVÁNÍ
1 balíček kukuřičných tortil ve tvaru U
zakysaná smetana
pár limetek, nakrájených na klínky

Jak na to?

V pánvi rozehřejte olej. Mouku smíchejte v misce s kořením, v jiné misce rozšlehejte vejce. Filety obalte v mouce, potom ve vajíčku a znovu v mouce. Pečte je v pánvi 4 minuty po každé straně dozlatova. Nechte je okapat na kuchyňském papíru a pak je nakrájejte na menší kousky.
Zelí promíchejte v misce s limetkovou šťávou. V jiné misce promíchejte mango, limetkovou šťávu a cibuli.
Rybími kousky naplňte tortilly, zakápněte zakysanou smetanou a přendejte na talíř. Salsu a limetky servírujte v miskách, aby si každý mohl připravit tacos podle své chuti.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Angreštový džem s rybízem...
Angreštový džem s rybízem...
Angreštový džem s rybízem...
Angreštový džem s rybízem...
Babiččina malinová šťáva
Babiččina malinová šťáva
Babiččina malinová šťáva
Babiččina malinová šťáva
Batát na grilu se špenátem a...
Batát na grilu se špenátem a...
Batát na grilu se špenátem a...
Batát na grilu se špenátem a...
Brokolicová polévka nejen pro...
Brokolicová polévka nejen pro...
Brokolicová polévka nejen pro...
Brokolicová polévka nejen pro...

Inspirujte se podobnými recepty