×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Tacos s obalovanou rybou a mangovou salsou

Další recepty a články

Asijský salát s fazolemi...
Asijský salát...
Asijský salát s fazolemi...
Asijský salát s fazolemi...
Bílé zelí
Bílé zelí
Bílé zelí
Bílé zelí
Bramboráky s masovo-houbovou...
Bramboráky...
Bramboráky s masovo-houbovou...
Bramboráky s masovo-houbovou...
Bramborové hřebínky
Bramborové hřebínky
Bramborové hřebínky
Bramborové hřebínky

Tacos s obalovanou rybou a mangovou salsou

Co budete potřebovat

NA RYBU
400 g filetů z bílé ryby, například tresky
130 g hladké mouky
1 lžička uzené papriky
1 lžička sušeného česneku
1 lžička sušené cibule
½ lžičky soli
3 vejce
120 ml rostlinného oleje
NA SALÁTEK
200 g bílého zelí, nakrájeného na tenké plátky
šťáva z 1 limetky
NA SALSU
1 mango, oloupané a nakrájené na kostky
šťáva z 1 limetky
1 malá červená cibule, nakrájená
K PODÁVÁNÍ
1 balíček kukuřičných tortil ve tvaru U
zakysaná smetana
pár limetek, nakrájených na klínky

Jak na to?

V pánvi rozehřejte olej. Mouku smíchejte v misce s kořením, v jiné misce rozšlehejte vejce. Filety obalte v mouce, potom ve vajíčku a znovu v mouce. Pečte je v pánvi 4 minuty po každé straně dozlatova. Nechte je okapat na kuchyňském papíru a pak je nakrájejte na menší kousky.
Zelí promíchejte v misce s limetkovou šťávou. V jiné misce promíchejte mango, limetkovou šťávu a cibuli.
Rybími kousky naplňte tortilly, zakápněte zakysanou smetanou a přendejte na talíř. Salsu a limetky servírujte v miskách, aby si každý mohl připravit tacos podle své chuti.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Tacos s obalovanou rybou a mangovou salsou

Velmi snadné Magazín 5/2016 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

NA RYBU
400 g filetů z bílé ryby, například tresky
130 g hladké mouky
1 lžička uzené papriky
1 lžička sušeného česneku
1 lžička sušené cibule
½ lžičky soli
3 vejce
120 ml rostlinného oleje
NA SALÁTEK
200 g bílého zelí, nakrájeného na tenké plátky
šťáva z 1 limetky
NA SALSU
1 mango, oloupané a nakrájené na kostky
šťáva z 1 limetky
1 malá červená cibule, nakrájená
K PODÁVÁNÍ
1 balíček kukuřičných tortil ve tvaru U
zakysaná smetana
pár limetek, nakrájených na klínky

Jak na to?

V pánvi rozehřejte olej. Mouku smíchejte v misce s kořením, v jiné misce rozšlehejte vejce. Filety obalte v mouce, potom ve vajíčku a znovu v mouce. Pečte je v pánvi 4 minuty po každé straně dozlatova. Nechte je okapat na kuchyňském papíru a pak je nakrájejte na menší kousky.
Zelí promíchejte v misce s limetkovou šťávou. V jiné misce promíchejte mango, limetkovou šťávu a cibuli.
Rybími kousky naplňte tortilly, zakápněte zakysanou smetanou a přendejte na talíř. Salsu a limetky servírujte v miskách, aby si každý mohl připravit tacos podle své chuti.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Asijský salát s fazolemi...
Asijský salát s fazolemi...
Asijský salát s fazolemi...
Asijský salát s fazolemi...
Bílé zelí
Bílé zelí
Bílé zelí
Bílé zelí
Bramboráky s masovo-houbovou...
Bramboráky s masovo-houbovou...
Bramboráky s masovo-houbovou...
Bramboráky s masovo-houbovou...
Bramborové hřebínky
Bramborové hřebínky
Bramborové hřebínky
Bramborové hřebínky

Inspirujte se podobnými recepty