Opékané sýrové sendviče se šunkou
Ingredience
50 g | másla |
1 | lžíce hladké mouky |
250 ml | mléka |
30 g | ementálu, nastrouhaného + 40 g navíc |
8 | plátků chleba, bez kůrky |
dijonská hořčice na potření | |
200 g | šunky |
Postup přípravy
1) V pánvi nechte na středním plameni rozpustit 30 g másla. Přidejte mouku a opékejte 1 až 2 minuty do světlé jíšky.
2) Postupně přilévejte mléko a vsypte 30 g ementálu a za stálého míchání vařte 3 až 4 minuty, dokud směs nezhosutne. Dejte stranou.
3) Polovinu chlebů potřete dijonskou hořčicí, posypejte sýrem a poklaďte plátky šunky.
4) Zbylé chleby namočte do sýrového bešamelu a přiklopte jimi chleby se šunkou.
5) Pak sendviče namažte z obou stran máslem a opečte na rozpálené pánvi. Zhruba 2 až 3 minuty z každé strany.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY