
Studená chřestová polévka
Seznamte se s dokonalou jarní polévkou – vichyssoise. Podává se studená a připravuje se obvykle z pórku a brambor. My jsme přidali sezonní bílý chřest pro delikátní chuť.

Snadné
16-30 minut
0/5
Bezlepkové
Recepty na každý den
Polévka
Ingredience
Složení 4 porce
- Chřest bílý 500 g
- Pórek 1 ks
- Tymián čerstvý 1 snít.
- Brambory 200 g
- Sůl
- Vývar zeleninový 600 ml
- Mléko 200 ml
- Bílý pepř
- Petrželka čerstvá
- Máslo 1 plž
- Chřest bílý 500 g
- Pórek 1 ks
- Tymián čerstvý 1 snít.
- Brambory 200 g
- Sůl
- Vývar zeleninový 600 ml
- Mléko 200 ml
- Bílý pepř
- Petrželka čerstvá
- Máslo 1 plž


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.