1
Troubu předehřejte na 200 °C. Po dosažení teploty nechte otevřená dvířka a teplotu stáhněte na 100 °C.
2
V robotu vyšlehejte bílky do polotuhého sněhu. Za stálého šlehání přisypávejte po lžících cukr.
3
Plech vyložte pečicím papírem a troškou sněhové hmoty přilepte rohy pečicího papíru k plechu.
4
Připravte si cukrářský sáček. Barvivo rozmíchejte s rumem a pomocí štětce natřete na vnitřní stěny pruhy.
5
Do takto připraveného sáčku vložte sněhovou hmotu a na připravený plech stříkejte pusinky.
6
Pusinky pečte v troubě s otevřenými dvířky asi 1 hodinu.
1
Troubu předehřejte na 200 °C. Po dosažení teploty nechte otevřená dvířka a teplotu stáhněte na 100 °C.
2
V robotu vyšlehejte bílky do polotuhého sněhu. Za stálého šlehání přisypávejte po lžících cukr.
3
Plech vyložte pečicím papírem a troškou sněhové hmoty přilepte rohy pečicího papíru k plechu.
4
Připravte si cukrářský sáček. Barvivo rozmíchejte s rumem a pomocí štětce natřete na vnitřní stěny pruhy.
5
Do takto připraveného sáčku vložte sněhovou hmotu a na připravený plech stříkejte pusinky.
6
Pusinky pečte v troubě s otevřenými dvířky asi 1 hodinu.