×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Slaný štrúdl

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Slaný štrúdl

Co budete potřebovat

1 listové těsto
65 g rajčatového protlaku
200 g šunky + 200 g plátkového sýra
200 g balkánského sýra, rozdrobeného
lístky bazalky
1 vejce, rozšlehané + sezamová semínka

Jak na to?

Listové těsto rozválejte. Nejdřív je natřete protlakem, poklaďte šunkou a pak oběma druhy sýra. Poházejte bazalkou.
Závin srolujte, potřete vejcem, posypte sezamem a pečte dozlatova – asi 20 minut při teplotě 180 °C. Podávejte nakrájené na širší díly.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Slaný štrúdl

Svačina Snadné Pečení Bazalka , Rajče Magazín 9/2015
Průměrné hodnocení 4 (49)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

1 listové těsto
65 g rajčatového protlaku
200 g šunky + 200 g plátkového sýra
200 g balkánského sýra, rozdrobeného
lístky bazalky
1 vejce, rozšlehané + sezamová semínka

Jak na to?

Listové těsto rozválejte. Nejdřív je natřete protlakem, poklaďte šunkou a pak oběma druhy sýra. Poházejte bazalkou.
Závin srolujte, potřete vejcem, posypte sezamem a pečte dozlatova – asi 20 minut při teplotě 180 °C. Podávejte nakrájené na širší díly.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019