Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptySendvič s grilovaným steakem
Albert logoAlbert logo
Sendvič s grilovaným steakem

Sendvič s grilovaným steakem

Snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Grilování
Hlavní chod

Ingredience2 porce

2 porce
  • Hořčice dijonská 2 člž
  • Hovězí steak Entrecôte 300 g
  • Olej olivový 5 plž
  • Worcesterová omáčka 1 plž
  • Sůl
  • Rukola 2 hrs.
  • Rajče 1 ks
  • Pepř
  • Majonéza 2 plž
  • Bazalka čerstvá 2 snít.
  • Česnek 1 strouž.
  • Bageta tmavá 2 ks
  • Hořčice dijonská 2 člž
  • Hovězí steak Entrecôte 300 g
  • Olej olivový 5 plž
  • Worcesterová omáčka 1 plž
  • Sůl
  • Rukola 2 hrs.
  • Rajče 1 ks
  • Pepř
  • Majonéza 2 plž
  • Bazalka čerstvá 2 snít.
  • Česnek 1 strouž.
  • Bageta tmavá 2 ks

Příprava

1
Rozehřejte gril.
2
V misce smíchejte olivový oleje, worcestrovou omáčku, dijonskou hořčici, sůl a pepř.
3
Steak potřete připravenou marinádou a vložte na mřížku rozpáleného grilu. Grilujte z obou stran cca 3 minuty.
4
Bagety rozřízněte napůl, zakápněte olivovým olejem a opečte z obou stran na grilu.
5
V menší misce smíchejte majonézu, dijonskou hořčici a propasírovaný stroužek česnek.
6
Hotový steak a bagety stáhněte z grilu a maso nechte chvíli odpočnout a pak ho nakrájejte na tenké plátky.
7
Opečené bagety potřete ochucenou majonézou, poklaďte lístky rukoly a na plátky nakrájeným rajčetem. Jako další vrstva bude na plátky nakrájený steak a na závěr poklaďte lístky bazalky. Přiklopte vrchním dílem bagety a podávejte.
1
Rozehřejte gril.
2
V misce smíchejte olivový oleje, worcestrovou omáčku, dijonskou hořčici, sůl a pepř.
3
Steak potřete připravenou marinádou a vložte na mřížku rozpáleného grilu. Grilujte z obou stran cca 3 minuty.
4
Bagety rozřízněte napůl, zakápněte olivovým olejem a opečte z obou stran na grilu.
5
V menší misce smíchejte majonézu, dijonskou hořčici a propasírovaný stroužek česnek.
6
Hotový steak a bagety stáhněte z grilu a maso nechte chvíli odpočnout a pak ho nakrájejte na tenké plátky.
7
Opečené bagety potřete ochucenou majonézou, poklaďte lístky rukoly a na plátky nakrájeným rajčetem. Jako další vrstva bude na plátky nakrájený steak a na závěr poklaďte lístky bazalky. Přiklopte vrchním dílem bagety a podávejte.

Hodnocení

Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup

Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 3 dny

Od 10.04.2024 do 16.04.2024

Platný ještě 3 dny

Od 10.04.2024 do 16.04.2024

Platný ještě 3 dny

Od 02.04.2024 do 16.04.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.