ReceptyPečená kořenová zelenina
Albert logo
  • Pečená kořenová zelenina

Pečená kořenová zelenina

Pečená kořenová zelenina
Velmi snadné
46-60 minut
4/5
Česká
Příloha

Ingredience

Složení
4 porce
  • Dýně máslová 1/2 kg
  • Cibule červená 2 ks
  • Brambory červené 4 ks
  • Mrkev 4 ks
  • Česnek 4 strouž.
  • Olej olivový 3 plž
  • Sůl
  • Pepř
  • Dýně máslová 1/2 kg
  • Cibule červená 2 ks
  • Brambory červené 4 ks
  • Mrkev 4 ks
  • Česnek 4 strouž.
  • Olej olivový 3 plž
  • Sůl
  • Pepř

Příprava

  1. 1
    Předehřejte troubu na 200 °C.
  2. 2
    Zeleninu rozprostřete na plech vyložený pečicím papírem, pokapejte ji olejem, osolte a opepřete.
  3. 3
    Pečte doměkka a dozlatova 40–50 minut. Plech v troubě během pečení otáčejte, aby se zelenina pekla stejnoměrně. Podávejte horké.
  1. 1
    Předehřejte troubu na 200 °C.
  2. 2
    Zeleninu rozprostřete na plech vyložený pečicím papírem, pokapejte ji olejem, osolte a opepřete.
  3. 3
    Pečte doměkka a dozlatova 40–50 minut. Plech v troubě během pečení otáčejte, aby se zelenina pekla stejnoměrně. Podávejte horké.

Hodnocení

Pomohl vám recept?

Ohodnoťte jak vám chutnal
  • TIP
    Začne-li se zelenina příliš rychle opékat na povrchu, přikryjte ji pečicím papírem, ale jen zlehka, aby se nezačala dusit.
Náhled aplikace Můj Albert
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 7 dní

Od 16.07.2025 do 22.07.2025

Platný ještě 7 dní

Od 16.07.2025 do 22.07.2025

Platný ještě 14 dní

Od 16.07.2025 do 29.07.2025

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.