×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Sekaná z krůtího masa

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Sekaná z krůtího masa

Co budete potřebovat

17 g sacharidů
3 plátky bílého toustového chleba AQ
5 lístku šalvěje
500 g krůtího masa AQ, namletého
1 cibule AQ, nakrájená na osminky
1 menší celerový řapík, nakrájený na kousky
pul lžičky sušeného tymiánu
1 vejce ABio
1,5 lžíce rajčatového protlaku
3 lžíce dijonské hořčice
1,25 lžičky worcesteru
pul lžičky soli
čerstvě mletý pepř
1 bílek

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Chleba a šalvěj rozmixujte na strouhanku, přidejte mleté krůtí maso. Pak rozmixujte i cibuli a celer. Přidejte k masu a rukou promíchejte. Přidejte tymián, vejce, 1 lžíci protlaku, hořčici, 1 lžičku worcesteru, pepř a sůl. Dobře promíchejte a dejte do zapékací mísy o rozměrech 23 x 13 x 6 cm.
V malé misce prošlehejte vidličkou bílek, zbývající protlak a čtvrt lžičky worcesteru a směsí polijte sekanou. Pečte asi pětačtyřicet minut až hodinu. Pak nechte patnáct minut odpočinout. Podávejte s bramborovou kaší s česnekem a hráškem na másle.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Sekaná z krůtího masa

Hlavní chod Náročné Česká Tymián , Rajče Magazín 1/2010
Průměrné hodnocení 4 (3)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

17 g sacharidů
3 plátky bílého toustového chleba AQ
5 lístku šalvěje
500 g krůtího masa AQ, namletého
1 cibule AQ, nakrájená na osminky
1 menší celerový řapík, nakrájený na kousky
pul lžičky sušeného tymiánu
1 vejce ABio
1,5 lžíce rajčatového protlaku
3 lžíce dijonské hořčice
1,25 lžičky worcesteru
pul lžičky soli
čerstvě mletý pepř
1 bílek

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Chleba a šalvěj rozmixujte na strouhanku, přidejte mleté krůtí maso. Pak rozmixujte i cibuli a celer. Přidejte k masu a rukou promíchejte. Přidejte tymián, vejce, 1 lžíci protlaku, hořčici, 1 lžičku worcesteru, pepř a sůl. Dobře promíchejte a dejte do zapékací mísy o rozměrech 23 x 13 x 6 cm.
V malé misce prošlehejte vidličkou bílek, zbývající protlak a čtvrt lžičky worcesteru a směsí polijte sekanou. Pečte asi pětačtyřicet minut až hodinu. Pak nechte patnáct minut odpočinout. Podávejte s bramborovou kaší s česnekem a hráškem na másle.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019