Salsa verde kuskus
Ingredience
800 g | kuskusu |
1 l | kuřecího vývaru |
80–100 g | másla |
4 | lžíce citronové kůry |
sůl | |
pepř | |
600 g | mraženého hrášku |
hrst mátových lístků | |
hrst petrželky | |
vanička řeřichy | |
1 | svazek ředkviček |
1 | salát little gem |
Na omáčku salsa verde: | |
---|---|
80 ml | olivového oleje |
60 ml | bílého vinného octa |
hrst bazalkových lístků | |
hrst hladkolisté petrželky | |
2 | filety z ančoviček |
1 | citron |
pepř |
Postup přípravy
1. Nejprve udělejte dresink: všechny ingredience dejte do robotu a 3–4 minuty mixujte, pak dejte stranou.
2. Kuskus nasypte do velké mísy, zalijte ho vroucím vývarem, přiklopte a nechte asi 10 minut stát, aby změkl a absorboval veškerou tekutinu. Poté do něj vmíchejte máslo, citronovou kůru a podle chuti osolte a opepřete. Vmíchejte hrášek, mátu i petrželku, ozdobte řeřichou a kolečky ředkviček. Malé ředkvičky přidejte v celku. Podávejte s lístky salátu little gem a omáčkou salsa verde.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY