×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pikantní salát s fazolemi a grilovanou kukuřicí

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Pikantní salát s fazolemi a grilovanou kukuřicí

Tip do kuchyně

 

Podávejte na listech salátu, pokapané ochuceným olejem a posypané petrželkou.

Co budete potřebovat

80 g nakládaných papriček jalapeňos
2 lžíce limetové šťávy
1 lžíce olivového oleje
4 kukuřičné klasy
4 zelené chilli papričky
360 g akavi
400g plechovka červených fazolí
sůl
pepř
hladkolistá petrželka

Jak na to?

Máte rádi saláty a zároveň pikantní chuť? Pak vyzkoušejte pikantní salát s fazolemi a grilovanou kukuřicí.

1) Nasekané papričky smíchejte v misce s limetovou šťávou a olivovým olejem.

2) Kukuřičné klasy grilujte 15–20 minut, pak kukuřici seřízněte od tuhého středu.

3) 4 minuty grilujte rovněž chilli papričky, pak je nakrájejte na dlouhé proužky.

4) 2 až 3 minuty z každé strany ogrilujte i sýr akavi.

5) Pak vše smíchejte v míse a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pikantní salát s fazolemi a grilovanou kukuřicí

Předkrm Velmi snadné Česká Saláty Něco lehkého Grilování Kukuřice , Petržel kadeřavá , Chilli paprička Magazín 7/2012
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Tip do kuchyně

 

Podávejte na listech salátu, pokapané ochuceným olejem a posypané petrželkou.

Co budete potřebovat

80 g nakládaných papriček jalapeňos
2 lžíce limetové šťávy
1 lžíce olivového oleje
4 kukuřičné klasy
4 zelené chilli papričky
360 g akavi
400g plechovka červených fazolí
sůl
pepř
hladkolistá petrželka

Jak na to?

Máte rádi saláty a zároveň pikantní chuť? Pak vyzkoušejte pikantní salát s fazolemi a grilovanou kukuřicí.

1) Nasekané papričky smíchejte v misce s limetovou šťávou a olivovým olejem.

2) Kukuřičné klasy grilujte 15–20 minut, pak kukuřici seřízněte od tuhého středu.

3) 4 minuty grilujte rovněž chilli papričky, pak je nakrájejte na dlouhé proužky.

4) 2 až 3 minuty z každé strany ogrilujte i sýr akavi.

5) Pak vše smíchejte v míse a podávejte.

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Miniskleník
s ventilací
sleva 45 %
15 bodů + 11990 bez bodů 219

vytváří optimální prostředí pro vyseté a vzrůstající rostlinky.

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019