Pikantní salát s fazolemi a grilovanou kukuřicí
Ingredience
80 g | nakládaných papriček jalapeňos |
2 | lžíce limetové šťávy |
1 | lžíce olivového oleje |
4 | kukuřičné klasy |
4 | zelené chilli papričky |
360 g | akavi |
400g | plechovka červených fazolí |
sůl | |
pepř | |
hladkolistá petrželka |
Postup přípravy
Máte rádi saláty a zároveň pikantní chuť? Pak vyzkoušejte pikantní salát s fazolemi a grilovanou kukuřicí.
1) Nasekané papričky smíchejte v misce s limetovou šťávou a olivovým olejem.
2) Kukuřičné klasy grilujte 15–20 minut, pak kukuřici seřízněte od tuhého středu.
3) 4 minuty grilujte rovněž chilli papričky, pak je nakrájejte na dlouhé proužky.
4) 2 až 3 minuty z každé strany ogrilujte i sýr akavi.
5) Pak vše smíchejte v míse a podávejte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY