Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

2 cibule
2 papriky
2 rajčata
2 stroužky česneku
1 lžíce olivového oleje
½ lžičky drceného římského kmínu
sůl a pepř
4 vejce
2 lžíce nasekané hladkolisté petrželky

Postup přípravy

Cibuli nakrájejte na klínky, papriku a rajčata na kousky, česnek rozdrťte. V pánvi, kterou je možné dát do trouby, rozpalte olivový olej, přidejte cibuli a papriku a restujte. Jakmile chytne zelenina barvu, dejte do pánve rajčata, vmíchejte česnek a dochuťte římským kmínem, solí a pepřem. Duste, dokud zelenina nezměkne.
Do směsi udělejte lžící čtyři důlky a do každého rozklepněte vejce. Pánev dejte do trouby a zapečte, dokud vejce neztuhnou na požadovanou konzistenci. Bílky by měly být tuhé, ale záleží na vás, zda máte rádi žloutky spíše tekuté nebo pevnější. Podávejte posypané nasekanou petrželkou.

Pomohl vám recept?
11hodnocení4

Další videorecepty