1
Do mísy nakrájejte 400 g hovězího masa na nudličky. Přelijte 2 lžícemi olivového oleje, osolte, opepřete, přidejte lžičku mletého koriandru a ½ lžičky mletého chilli. Maso dobře promíchejte, aby se koření rovnoměrně rozprostřelo. Rozehřejte pánev a maso orestujte z každé strany dozlatova, přibližně 5–7 minut.
2
V rendlíku svařte 200 g krájených rajčat se lžičkou cukru, vařte 5 minut, dokud omáčka nezhoustne a nezredukuje se. Hotový dip přendejte do misky.
3
Tortilly nasucho opečte na pánvi z jedné strany, až se zlehka zlatavě prohřejí a změknou. Poté je opatrně přeložte napůl. Každou tortillu naplňte připraveným hovězím masem a 400 g směsi pro mexickou kuchyni.
4
Tacos dozdobte omytými lístky čerstvého koriandru a ihned podávejte s rajčatovým dipem a nakrájenou limetou pro extra svěží chuť. Rychlé Mexiko, barevné a plné chuti.
1
Do mísy nakrájejte 400 g hovězího masa na nudličky. Přelijte 2 lžícemi olivového oleje, osolte, opepřete, přidejte lžičku mletého koriandru a ½ lžičky mletého chilli. Maso dobře promíchejte, aby se koření rovnoměrně rozprostřelo. Rozehřejte pánev a maso orestujte z každé strany dozlatova, přibližně 5–7 minut.
2
V rendlíku svařte 200 g krájených rajčat se lžičkou cukru, vařte 5 minut, dokud omáčka nezhoustne a nezredukuje se. Hotový dip přendejte do misky.
3
Tortilly nasucho opečte na pánvi z jedné strany, až se zlehka zlatavě prohřejí a změknou. Poté je opatrně přeložte napůl. Každou tortillu naplňte připraveným hovězím masem a 400 g směsi pro mexickou kuchyni.
4
Tacos dozdobte omytými lístky čerstvého koriandru a ihned podávejte s rajčatovým dipem a nakrájenou limetou pro extra svěží chuť. Rychlé Mexiko, barevné a plné chuti.