Karamelizovaný rýžový pudink v mikrovlnce
Ingredience
10 | tobolek kardamomu |
1 | lžička mleté skořice |
2 | sáčky vanilkového cukru |
1 | lžička strouhané citronové kůry |
50 g | másla |
200 g | kulatozrnné rýže |
1,2 | mléka |
80 g | rozinek, propláchnutých |
100 g | krupicového cukru |
Postup přípravy
Snídaně je základ dne. S karamelizovaným rýžovým pudinkem ho nastartujete skvěle.
1) Kardamom rozdrťte v hmoždíři a prosejte ho do mísy, vhodné do mikrovlnné trouby.
2) Přidejte ostatní suroviny kromě krupicového cukru a vařte v mikrovlnné troubě 35 minut na nejvyšší výkon; občas promíchejte.
3) Až se tekutina vstřebá a rýže změkne, rozdělte pudink do ohnivzdorných misek, posypte cukrem a nechte ho v troubě nechte zezlátnout.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY