×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Rýžový burger s trhaným masem

Další recepty a články

Kuřecí kari
Kuřecí kari
Kuřecí kari
Kuřecí kari
Vepřová panenka s vůní asie 
Vepřová panenka s...
Vepřová panenka s vůní asie 
Vepřová panenka s vůní asie 
Babiččiny krůtí špejle 
Babiččiny krůtí...
Babiččiny krůtí špejle 
Babiččiny krůtí špejle 
Pikantní grilované kuře
Pikantní grilované...
Pikantní grilované kuře
Pikantní grilované kuře

Rýžový burger s trhaným masem

Co budete potřebovat

trhané vepřové maso sous vide Albert Excellent
200 g rýže na sushi
350 ml vody
olej
3 lžíce kečupu
2 lžíce sójové omáčky
1 lžíce japonského rýžového vína mirin
1 lžíce cukru
1 lžička dijonské hořčice
špetka sušeného česneku
listový salát, pár plátků rajčete a salátové okurky
chilli vločky nebo sezam

Jak na to?

Trhané vepřové maso sous vide připravte podle návodu na obalu.
Rýži neproplachujte – rovnou ji zalijte vodou a uvařte doměkka. Pak stáhněte z plotny a nechte hrnec 15 minut stát přiklopený pokličkou. Navlhčenýma rukama vytvarujte čtyři pravidelné placičky. Pánvičku vymažte olejem a opečte placičky po jedné straně.
Smíchejte kečup, sójovou omáčku, mirin, cukr, hořčici a česnekový prášek na omáčku. Na neopečenou stranu rýžové placičky dejte salát a další zeleninu a navršte porci trhaného vepřového masa. Pokapejte dresinkem a přiklopte druhou rýžovou placičkou opečenou stranou nahoru. Navrchu posypte chilli vločkami nebo sezamem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rýžový burger s trhaným masem

Hlavní chod Velmi snadné Asijská Maso Bezlepkové Bez laktózy Magazín 5/2018 Počet porcí: 2 kusy
Průměrné hodnocení 5 (4)
Stánkaři a foodtrucky v Japonsku, Koreji i Číně mají jasno – pořádný burger se klidně obejde bez housky. Základem je lepivá rýže na sushi a opečení, které placičku zpevní. To musíte vyzkoušet také.

Co budete potřebovat

trhané vepřové maso sous vide Albert Excellent
200 g rýže na sushi
350 ml vody
olej
3 lžíce kečupu
2 lžíce sójové omáčky
1 lžíce japonského rýžového vína mirin
1 lžíce cukru
1 lžička dijonské hořčice
špetka sušeného česneku
listový salát, pár plátků rajčete a salátové okurky
chilli vločky nebo sezam

Jak na to?

Trhané vepřové maso sous vide připravte podle návodu na obalu.
Rýži neproplachujte – rovnou ji zalijte vodou a uvařte doměkka. Pak stáhněte z plotny a nechte hrnec 15 minut stát přiklopený pokličkou. Navlhčenýma rukama vytvarujte čtyři pravidelné placičky. Pánvičku vymažte olejem a opečte placičky po jedné straně.
Smíchejte kečup, sójovou omáčku, mirin, cukr, hořčici a česnekový prášek na omáčku. Na neopečenou stranu rýžové placičky dejte salát a další zeleninu a navršte porci trhaného vepřového masa. Pokapejte dresinkem a přiklopte druhou rýžovou placičkou opečenou stranou nahoru. Navrchu posypte chilli vločkami nebo sezamem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Kuřecí kari
Kuřecí kari
Kuřecí kari
Kuřecí kari
Vepřová panenka s vůní asie 
Vepřová panenka s vůní asie 
Vepřová panenka s vůní asie 
Vepřová panenka s vůní asie 
Babiččiny krůtí špejle 
Babiččiny krůtí špejle 
Babiččiny krůtí špejle 
Babiččiny krůtí špejle 
Pikantní grilované kuře
Pikantní grilované kuře
Pikantní grilované kuře
Pikantní grilované kuře

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat