
Rýžový burger s trhaným masem
Stánkaři a foodtrucky v Japonsku, Koreji i Číně mají jasno – pořádný burger se klidně obejde bez housky. Základem je lepivá rýže na sushi a opečení, které placičku zpevní. To musíte vyzkoušet také.

Velmi snadné
31-45 minut
0/5
Asijská
Bezlepkové
Sous Vide
Hlavní chod
Ingredience
Složení 2 porce
- Vepřové maso trhané sous-vide
- Sushi rýže 200 g
- Voda 350 ml
- Olej slunečnicový
- Kečup 3 plž
- Cukr krupicový 1 plž
- Česnek sušený
- Mirin omáčka 1 plž
- Sojová omáčka 2 plž
- Hořčice dijonská 1 člž
- Salát ledový
- Rajče
- Salátová okurka
- Chilli vločky
- Vepřové maso trhané sous-vide
- Sushi rýže 200 g
- Voda 350 ml
- Olej slunečnicový
- Kečup 3 plž
- Cukr krupicový 1 plž
- Česnek sušený
- Mirin omáčka 1 plž
- Sojová omáčka 2 plž
- Hořčice dijonská 1 člž
- Salát ledový
- Rajče
- Salátová okurka
- Chilli vločky


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.