Rýžový burger s trhaným masem
Ingredience
trhané vepřové maso sous vide Albert Excellent | |
200 g | rýže na sushi |
350 ml | vody |
olej | |
3 | lžíce kečupu |
2 | lžíce sójové omáčky |
1 | lžíce japonského rýžového vína mirin |
1 | lžíce cukru |
1 | lžička dijonské hořčice |
špetka sušeného česneku | |
listový salát, pár plátků rajčete a salátové okurky | |
chilli vločky nebo sezam |
Postup přípravy
Trhané vepřové maso sous vide připravte podle návodu na obalu.
Rýži neproplachujte – rovnou ji zalijte vodou a uvařte doměkka. Pak stáhněte z plotny a nechte hrnec 15 minut stát přiklopený pokličkou. Navlhčenýma rukama vytvarujte čtyři pravidelné placičky. Pánvičku vymažte olejem a opečte placičky po jedné straně.
Smíchejte kečup, sójovou omáčku, mirin, cukr, hořčici a česnekový prášek na omáčku. Na neopečenou stranu rýžové placičky dejte salát a další zeleninu a navršte porci trhaného vepřového masa. Pokapejte dresinkem a přiklopte druhou rýžovou placičkou opečenou stranou nahoru. Navrchu posypte chilli vločkami nebo sezamem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY