Stánkaři a foodtrucky v Japonsku, Koreji i Číně mají jasno – pořádný burger se klidně obejde bez housky. Základem je lepivá rýže na sushi a opečení, které placičku zpevní. To musíte vyzkoušet také.
Velmi snadné
31-45 minut
0/5
Asijská
Bezlepkové
Sous Vide
Hlavní chod
Ingredience
Složení
2 porce
Vepřové maso trhané sous-vide
Sushi rýže 200 g
Voda 350 ml
Olej slunečnicový
Kečup 3 plž
Cukr krupicový 1 plž
Česnek sušený
Mirin omáčka 1 plž
Sojová omáčka 2 plž
Hořčice dijonská 1 člž
Salát ledový
Rajče
Salátová okurka
Chilli vločky
Vepřové maso trhané sous-vide
Sushi rýže 200 g
Voda 350 ml
Olej slunečnicový
Kečup 3 plž
Cukr krupicový 1 plž
Česnek sušený
Mirin omáčka 1 plž
Sojová omáčka 2 plž
Hořčice dijonská 1 člž
Salát ledový
Rajče
Salátová okurka
Chilli vločky
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!