×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Rybářův koláč s chlebovou krustou

Další recepty a články

Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Květák zapečený sýrem
Květák zapečený...
Květák zapečený sýrem
Květák zapečený sýrem

Rybářův koláč s chlebovou krustou

Co budete potřebovat

90 g másla
1 lžíce olivového oleje
1 cibule AQ
1 brambora
2 stroužky česneku
60 ml brandy (nemusí být)
250 ml smetany ke šlehání AQ
1 lžíce citronové kůry
2 lžíce pažitky AQ
550 g filetů z mořských ryb AQ nebo pangasia
sůl
pepř
150 g chleba

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C. Máslo a olej rozehřejte v pánvi s nepřilnavým povrchem. Přidejte cibuli a bramboru a opékejte 10 minut doměkka. Na posledních pár minut přidejte česnek. Vlijte brandy a smetanu a vařte 3–4 minuty, aby omáčka zhoustla. Sejměte z ohně a vmíchejte kůru, pažitku, rybí kousky a sůl a pepř. Poté směs přendejte do zapékací mísy o objemu asi 1¼ litru. Chleba a máslo navíc smíchejte a navrstvěte na rybí směs. Pečte 15–20 minut nebo dokud není chleba zlatavý.
Tip - Do receptu se perfektně hodí den nebo klidně i dva starý chleba. Nahradit jej můžete ovšem i bagetou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rybářův koláč s chlebovou krustou

Hlavní chod Snadné Česká Pečení Pažitka Magazín 4/2013
Průměrné hodnocení 5 (3)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

90 g másla
1 lžíce olivového oleje
1 cibule AQ
1 brambora
2 stroužky česneku
60 ml brandy (nemusí být)
250 ml smetany ke šlehání AQ
1 lžíce citronové kůry
2 lžíce pažitky AQ
550 g filetů z mořských ryb AQ nebo pangasia
sůl
pepř
150 g chleba

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C. Máslo a olej rozehřejte v pánvi s nepřilnavým povrchem. Přidejte cibuli a bramboru a opékejte 10 minut doměkka. Na posledních pár minut přidejte česnek. Vlijte brandy a smetanu a vařte 3–4 minuty, aby omáčka zhoustla. Sejměte z ohně a vmíchejte kůru, pažitku, rybí kousky a sůl a pepř. Poté směs přendejte do zapékací mísy o objemu asi 1¼ litru. Chleba a máslo navíc smíchejte a navrstvěte na rybí směs. Pečte 15–20 minut nebo dokud není chleba zlatavý.
Tip - Do receptu se perfektně hodí den nebo klidně i dva starý chleba. Nahradit jej můžete ovšem i bagetou.

Další recepty a články

Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Květák zapečený sýrem
Květák zapečený sýrem
Květák zapečený sýrem
Květák zapečený sýrem

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.