×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Ryba v rajčatech

Další recepty a články

Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Cizrna s kuskusem na marocký...
Cizrna s kuskusem na...
Cizrna s kuskusem na marocký...
Cizrna s kuskusem na marocký...
Domácí žitný chléb s Májkou
Domácí žitný chléb...
Domácí žitný chléb s Májkou
Domácí žitný chléb s Májkou
Entrecôte s novými bramborami
Entrecôte s novými...
Entrecôte s novými bramborami
Entrecôte s novými bramborami

Ryba v rajčatech

Ryba s vůní i chutí Středomoří je lehce stravitelná a hodí se k ní suché bílé víno.

Pánev cuisinoxPánev CUISINOX potřebuje na smažení jen nepatrné množství oleje. Podívejte se na celou naší nabídku nádobí cuisinox.

Co budete potřebovat

1 lžíce olivového oleje
+ na pokapání
1 velká cibule, nakrájená nahrubo
400g konzerva sekaných rajčat BASIC
sůl a pepř
70 g černých oliv bez pecky BASIC
4 filety z mořských ryb AQ, každý asi 120g
nasekaná petrželka
4 klínky citronu
bílé pečivo k podávání

Jak na to?

Předehřejte troubu na 180 °C. V pánvi či kastrolu rozehřejte lžíci oleje a opečte cibuli doměkka. Pak přimíchejte rajčata, osolte, opepřete a přiveďte k varu. Vmíchejte olivy.
Na rajčatovou směs položte rybí filety a pokapejte je olivovým olejem. Pánev či kastrol přesuňte na 15 minut do trouby, aby se ryby upekly. Posypte nasekanou petrželkou a podávejte s klínky citronu a pečivem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Ryba v rajčatech

Snadné Magazín 10/2015
Průměrné hodnocení 4 (9)

Ryba s vůní i chutí Středomoří je lehce stravitelná a hodí se k ní suché bílé víno.

Pánev cuisinoxPánev CUISINOX potřebuje na smažení jen nepatrné množství oleje. Podívejte se na celou naší nabídku nádobí cuisinox.

Co budete potřebovat

1 lžíce olivového oleje
+ na pokapání
1 velká cibule, nakrájená nahrubo
400g konzerva sekaných rajčat BASIC
sůl a pepř
70 g černých oliv bez pecky BASIC
4 filety z mořských ryb AQ, každý asi 120g
nasekaná petrželka
4 klínky citronu
bílé pečivo k podávání

Jak na to?

Předehřejte troubu na 180 °C. V pánvi či kastrolu rozehřejte lžíci oleje a opečte cibuli doměkka. Pak přimíchejte rajčata, osolte, opepřete a přiveďte k varu. Vmíchejte olivy.
Na rajčatovou směs položte rybí filety a pokapejte je olivovým olejem. Pánev či kastrol přesuňte na 15 minut do trouby, aby se ryby upekly. Posypte nasekanou petrželkou a podávejte s klínky citronu a pečivem.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Cizrna s kuskusem na marocký...
Cizrna s kuskusem na marocký...
Cizrna s kuskusem na marocký...
Cizrna s kuskusem na marocký...
Domácí žitný chléb s Májkou
Domácí žitný chléb s Májkou
Domácí žitný chléb s Májkou
Domácí žitný chléb s Májkou
Entrecôte s novými bramborami
Entrecôte s novými bramborami
Entrecôte s novými bramborami
Entrecôte s novými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty