×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Ryba v rajčatech

Další recepty a články

Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová...
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré

Ryba v rajčatech

Ryba s vůní i chutí Středomoří je lehce stravitelná a hodí se k ní suché bílé víno.

Pánev cuisinoxPánev CUISINOX potřebuje na smažení jen nepatrné množství oleje. Podívejte se na celou naší nabídku nádobí cuisinox.

Co budete potřebovat

1 lžíce olivového oleje
+ na pokapání
1 velká cibule, nakrájená nahrubo
400g konzerva sekaných rajčat BASIC
sůl a pepř
70 g černých oliv bez pecky BASIC
4 filety z mořských ryb AQ, každý asi 120g
nasekaná petrželka
4 klínky citronu
bílé pečivo k podávání

Jak na to?

Předehřejte troubu na 180 °C. V pánvi či kastrolu rozehřejte lžíci oleje a opečte cibuli doměkka. Pak přimíchejte rajčata, osolte, opepřete a přiveďte k varu. Vmíchejte olivy.
Na rajčatovou směs položte rybí filety a pokapejte je olivovým olejem. Pánev či kastrol přesuňte na 15 minut do trouby, aby se ryby upekly. Posypte nasekanou petrželkou a podávejte s klínky citronu a pečivem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Ryba v rajčatech

Snadné Magazín 10/2015
Průměrné hodnocení 4 (9)

Ryba s vůní i chutí Středomoří je lehce stravitelná a hodí se k ní suché bílé víno.

Pánev cuisinoxPánev CUISINOX potřebuje na smažení jen nepatrné množství oleje. Podívejte se na celou naší nabídku nádobí cuisinox.

Co budete potřebovat

1 lžíce olivového oleje
+ na pokapání
1 velká cibule, nakrájená nahrubo
400g konzerva sekaných rajčat BASIC
sůl a pepř
70 g černých oliv bez pecky BASIC
4 filety z mořských ryb AQ, každý asi 120g
nasekaná petrželka
4 klínky citronu
bílé pečivo k podávání

Jak na to?

Předehřejte troubu na 180 °C. V pánvi či kastrolu rozehřejte lžíci oleje a opečte cibuli doměkka. Pak přimíchejte rajčata, osolte, opepřete a přiveďte k varu. Vmíchejte olivy.
Na rajčatovou směs položte rybí filety a pokapejte je olivovým olejem. Pánev či kastrol přesuňte na 15 minut do trouby, aby se ryby upekly. Posypte nasekanou petrželkou a podávejte s klínky citronu a pečivem.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré

Inspirujte se podobnými recepty