×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Ryba v rajčatech

Další recepty a články

Angreštový džem s rybízem...
Angreštový džem...
Angreštový džem s rybízem...
Angreštový džem s rybízem...
Babiččina malinová šťáva
Babiččina malinová...
Babiččina malinová šťáva
Babiččina malinová šťáva
Batát na grilu se špenátem a...
Batát na grilu se...
Batát na grilu se špenátem a...
Batát na grilu se špenátem a...
Brokolicová polévka nejen pro...
Brokolicová polévka...
Brokolicová polévka nejen pro...
Brokolicová polévka nejen pro...

Ryba v rajčatech

Ryba s vůní i chutí Středomoří je lehce stravitelná a hodí se k ní suché bílé víno.

Pánev cuisinoxPánev CUISINOX potřebuje na smažení jen nepatrné množství oleje. Podívejte se na celou naší nabídku nádobí cuisinox.

Co budete potřebovat

1 lžíce olivového oleje
+ na pokapání
1 velká cibule, nakrájená nahrubo
400g konzerva sekaných rajčat BASIC
sůl a pepř
70 g černých oliv bez pecky BASIC
4 filety z mořských ryb AQ, každý asi 120g
nasekaná petrželka
4 klínky citronu
bílé pečivo k podávání

Jak na to?

Předehřejte troubu na 180 °C. V pánvi či kastrolu rozehřejte lžíci oleje a opečte cibuli doměkka. Pak přimíchejte rajčata, osolte, opepřete a přiveďte k varu. Vmíchejte olivy.
Na rajčatovou směs položte rybí filety a pokapejte je olivovým olejem. Pánev či kastrol přesuňte na 15 minut do trouby, aby se ryby upekly. Posypte nasekanou petrželkou a podávejte s klínky citronu a pečivem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Ryba v rajčatech

Snadné Magazín 10/2015
Průměrné hodnocení 4 (9)

Ryba s vůní i chutí Středomoří je lehce stravitelná a hodí se k ní suché bílé víno.

Pánev cuisinoxPánev CUISINOX potřebuje na smažení jen nepatrné množství oleje. Podívejte se na celou naší nabídku nádobí cuisinox.

Co budete potřebovat

1 lžíce olivového oleje
+ na pokapání
1 velká cibule, nakrájená nahrubo
400g konzerva sekaných rajčat BASIC
sůl a pepř
70 g černých oliv bez pecky BASIC
4 filety z mořských ryb AQ, každý asi 120g
nasekaná petrželka
4 klínky citronu
bílé pečivo k podávání

Jak na to?

Předehřejte troubu na 180 °C. V pánvi či kastrolu rozehřejte lžíci oleje a opečte cibuli doměkka. Pak přimíchejte rajčata, osolte, opepřete a přiveďte k varu. Vmíchejte olivy.
Na rajčatovou směs položte rybí filety a pokapejte je olivovým olejem. Pánev či kastrol přesuňte na 15 minut do trouby, aby se ryby upekly. Posypte nasekanou petrželkou a podávejte s klínky citronu a pečivem.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Angreštový džem s rybízem...
Angreštový džem s rybízem...
Angreštový džem s rybízem...
Angreštový džem s rybízem...
Babiččina malinová šťáva
Babiččina malinová šťáva
Babiččina malinová šťáva
Babiččina malinová šťáva
Batát na grilu se špenátem a...
Batát na grilu se špenátem a...
Batát na grilu se špenátem a...
Batát na grilu se špenátem a...
Brokolicová polévka nejen pro...
Brokolicová polévka nejen pro...
Brokolicová polévka nejen pro...
Brokolicová polévka nejen pro...

Inspirujte se podobnými recepty