×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Ryba v rajčatech

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s...
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Ryba v rajčatech

Ryba s vůní i chutí Středomoří je lehce stravitelná a hodí se k ní suché bílé víno.

Pánev cuisinoxPánev CUISINOX potřebuje na smažení jen nepatrné množství oleje. Podívejte se na celou naší nabídku nádobí cuisinox.

Co budete potřebovat

1 lžíce olivového oleje
+ na pokapání
1 velká cibule, nakrájená nahrubo
400g konzerva sekaných rajčat BASIC
sůl a pepř
70 g černých oliv bez pecky BASIC
4 filety z mořských ryb AQ, každý asi 120g
nasekaná petrželka
4 klínky citronu
bílé pečivo k podávání

Jak na to?

Předehřejte troubu na 180 °C. V pánvi či kastrolu rozehřejte lžíci oleje a opečte cibuli doměkka. Pak přimíchejte rajčata, osolte, opepřete a přiveďte k varu. Vmíchejte olivy.
Na rajčatovou směs položte rybí filety a pokapejte je olivovým olejem. Pánev či kastrol přesuňte na 15 minut do trouby, aby se ryby upekly. Posypte nasekanou petrželkou a podávejte s klínky citronu a pečivem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Ryba v rajčatech

Průměrné hodnocení 4 (10)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Ryba s vůní i chutí Středomoří je lehce stravitelná a hodí se k ní suché bílé víno.

Pánev cuisinoxPánev CUISINOX potřebuje na smažení jen nepatrné množství oleje. Podívejte se na celou naší nabídku nádobí cuisinox.

Co budete potřebovat

1 lžíce olivového oleje
+ na pokapání
1 velká cibule, nakrájená nahrubo
400g konzerva sekaných rajčat BASIC
sůl a pepř
70 g černých oliv bez pecky BASIC
4 filety z mořských ryb AQ, každý asi 120g
nasekaná petrželka
4 klínky citronu
bílé pečivo k podávání

Jak na to?

Předehřejte troubu na 180 °C. V pánvi či kastrolu rozehřejte lžíci oleje a opečte cibuli doměkka. Pak přimíchejte rajčata, osolte, opepřete a přiveďte k varu. Vmíchejte olivy.
Na rajčatovou směs položte rybí filety a pokapejte je olivovým olejem. Pánev či kastrol přesuňte na 15 minut do trouby, aby se ryby upekly. Posypte nasekanou petrželkou a podávejte s klínky citronu a pečivem.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Miniskleník
s ventilací
sleva 45 %
15 bodů + 11990 bez bodů 219

vytváří optimální prostředí pro vyseté a vzrůstající rostlinky.

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019