×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Ryba v rajčatech

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s...
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Ryba v rajčatech

Ryba s vůní i chutí Středomoří je lehce stravitelná a hodí se k ní suché bílé víno.

Pánev cuisinoxPánev CUISINOX potřebuje na smažení jen nepatrné množství oleje. Podívejte se na celou naší nabídku nádobí cuisinox.

Co budete potřebovat

1 lžíce olivového oleje
+ na pokapání
1 velká cibule, nakrájená nahrubo
400g konzerva sekaných rajčat BASIC
sůl a pepř
70 g černých oliv bez pecky BASIC
4 filety z mořských ryb AQ, každý asi 120g
nasekaná petrželka
4 klínky citronu
bílé pečivo k podávání

Jak na to?

Předehřejte troubu na 180 °C. V pánvi či kastrolu rozehřejte lžíci oleje a opečte cibuli doměkka. Pak přimíchejte rajčata, osolte, opepřete a přiveďte k varu. Vmíchejte olivy.
Na rajčatovou směs položte rybí filety a pokapejte je olivovým olejem. Pánev či kastrol přesuňte na 15 minut do trouby, aby se ryby upekly. Posypte nasekanou petrželkou a podávejte s klínky citronu a pečivem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Ryba v rajčatech

Průměrné hodnocení 4 (10)

Ryba s vůní i chutí Středomoří je lehce stravitelná a hodí se k ní suché bílé víno.

Pánev cuisinoxPánev CUISINOX potřebuje na smažení jen nepatrné množství oleje. Podívejte se na celou naší nabídku nádobí cuisinox.

Co budete potřebovat

1 lžíce olivového oleje
+ na pokapání
1 velká cibule, nakrájená nahrubo
400g konzerva sekaných rajčat BASIC
sůl a pepř
70 g černých oliv bez pecky BASIC
4 filety z mořských ryb AQ, každý asi 120g
nasekaná petrželka
4 klínky citronu
bílé pečivo k podávání

Jak na to?

Předehřejte troubu na 180 °C. V pánvi či kastrolu rozehřejte lžíci oleje a opečte cibuli doměkka. Pak přimíchejte rajčata, osolte, opepřete a přiveďte k varu. Vmíchejte olivy.
Na rajčatovou směs položte rybí filety a pokapejte je olivovým olejem. Pánev či kastrol přesuňte na 15 minut do trouby, aby se ryby upekly. Posypte nasekanou petrželkou a podávejte s klínky citronu a pečivem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Inspirujte se podobnými recepty