1
V misce smíchejte zelený čaj spolu s nakrájenými sušenými jablky, nadrobno nasekanou skořicí a nakrájenými brusinkami.
2
Z černé čtvrtky vystřihněte srdíčko o velikosti 5 × 5 cm. Černé srdíčko přiložte na dvouvrstvý čajový filtr a obšijte jeho tvar.
3
Před koncem cca 1,5 cm obstřihněte kolem dokola tvar srdce, abyste mohli čajový pytlík naplnit směsí.
4
Po naplnění sáček zašijte a na konci dobře zakončete. Zbylou nit nechte 10 cm přečnívat a odstřihněte.
5
Na červenou čtvrtku nakreslete 10 srdíček o velikosti 2 cm a vystřihněte je. Na konec nitky je přišijte jako visačku.
6
Čajové srdíčko je na světě. Při přípravě čaje zalijte horkou vodou o teplotě 80 °C a louhujte po dobu 2–3 minut.
1
V misce smíchejte zelený čaj spolu s nakrájenými sušenými jablky, nadrobno nasekanou skořicí a nakrájenými brusinkami.
2
Z černé čtvrtky vystřihněte srdíčko o velikosti 5 × 5 cm. Černé srdíčko přiložte na dvouvrstvý čajový filtr a obšijte jeho tvar.
3
Před koncem cca 1,5 cm obstřihněte kolem dokola tvar srdce, abyste mohli čajový pytlík naplnit směsí.
4
Po naplnění sáček zašijte a na konci dobře zakončete. Zbylou nit nechte 10 cm přečnívat a odstřihněte.
5
Na červenou čtvrtku nakreslete 10 srdíček o velikosti 2 cm a vystřihněte je. Na konec nitky je přišijte jako visačku.
6
Čajové srdíčko je na světě. Při přípravě čaje zalijte horkou vodou o teplotě 80 °C a louhujte po dobu 2–3 minut.