×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Rozpečený sýr a pikantní ovocná salsa

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová...
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Rozpečený sýr a pikantní ovocná salsa

Co budete potřebovat

50 g sušeného ovoce – meruňky, klikvy apod.
2 lžíce višňové marmelády
1 lžička dijonské hořčice
pár snítek tymiánu
sůl, pepř
trochu citronové šťávy na dochucení
4 balení sýra Camembert 
Nature's Promise

Jak na to?

Rozehřejte troubu na 200 °C.
Sušené ovoce nakrájejte, zalijte třemi lžícemi vody a dvě minuty ohřívejte v mikrovlnné troubě při vyšší teplotě. Nechte trochu vychladnout, vmíchejte višňovou marmeládu, dijonskou hořčici a tymián. Dochuťte solí, pepřem a pár kapkami citronové šťávy.
Sýr vcelku dejte do menší zapékací misky nebo na talíř, který je možné vložit do trouby. Nechte rozpéct 5–8 minut a poté podávejte s čerstvým pečivem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rozpečený sýr a pikantní ovocná salsa

Hlavní chod Velmi snadné Vegetariánské Tymián Magazín 12/2018 Počet porcí: 4
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma
Rozpečený sýr vám v chladném počasí zaručeně zvedne náladu. A také ušetří čas, protože navařeno budete mít za rekordně krátkou dobu.

Co budete potřebovat

50 g sušeného ovoce – meruňky, klikvy apod.
2 lžíce višňové marmelády
1 lžička dijonské hořčice
pár snítek tymiánu
sůl, pepř
trochu citronové šťávy na dochucení
4 balení sýra Camembert 
Nature's Promise

Jak na to?

Rozehřejte troubu na 200 °C.
Sušené ovoce nakrájejte, zalijte třemi lžícemi vody a dvě minuty ohřívejte v mikrovlnné troubě při vyšší teplotě. Nechte trochu vychladnout, vmíchejte višňovou marmeládu, dijonskou hořčici a tymián. Dochuťte solí, pepřem a pár kapkami citronové šťávy.
Sýr vcelku dejte do menší zapékací misky nebo na talíř, který je možné vložit do trouby. Nechte rozpéct 5–8 minut a poté podávejte s čerstvým pečivem.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.