×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Rozpečený sýr a pikantní ovocná salsa

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová...
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Rozpečený sýr a pikantní ovocná salsa

Co budete potřebovat

50 g sušeného ovoce – meruňky, klikvy apod.
2 lžíce višňové marmelády
1 lžička dijonské hořčice
pár snítek tymiánu
sůl, pepř
trochu citronové šťávy na dochucení
4 balení sýra Camembert 
Nature's Promise

Jak na to?

Rozehřejte troubu na 200 °C.
Sušené ovoce nakrájejte, zalijte třemi lžícemi vody a dvě minuty ohřívejte v mikrovlnné troubě při vyšší teplotě. Nechte trochu vychladnout, vmíchejte višňovou marmeládu, dijonskou hořčici a tymián. Dochuťte solí, pepřem a pár kapkami citronové šťávy.
Sýr vcelku dejte do menší zapékací misky nebo na talíř, který je možné vložit do trouby. Nechte rozpéct 5–8 minut a poté podávejte s čerstvým pečivem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rozpečený sýr a pikantní ovocná salsa

Hlavní chod Velmi snadné Vegetariánské Tymián Magazín 12/2018 Počet porcí: 4
(0)
Rozpečený sýr vám v chladném počasí zaručeně zvedne náladu. A také ušetří čas, protože navařeno budete mít za rekordně krátkou dobu.

Co budete potřebovat

50 g sušeného ovoce – meruňky, klikvy apod.
2 lžíce višňové marmelády
1 lžička dijonské hořčice
pár snítek tymiánu
sůl, pepř
trochu citronové šťávy na dochucení
4 balení sýra Camembert 
Nature's Promise

Jak na to?

Rozehřejte troubu na 200 °C.
Sušené ovoce nakrájejte, zalijte třemi lžícemi vody a dvě minuty ohřívejte v mikrovlnné troubě při vyšší teplotě. Nechte trochu vychladnout, vmíchejte višňovou marmeládu, dijonskou hořčici a tymián. Dochuťte solí, pepřem a pár kapkami citronové šťávy.
Sýr vcelku dejte do menší zapékací misky nebo na talíř, který je možné vložit do trouby. Nechte rozpéct 5–8 minut a poté podávejte s čerstvým pečivem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Inspirujte se podobnými recepty