Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Ricottové marokánky s kandovaným ovocem

Inspirujte se podobnými recepty

Tofu „rybí“ prsty v...
Tofu „rybí“ prsty v...
Tofu „rybí“ prsty v...
Tofu „rybí“ prsty v...
Vánoční minichlebíčky
Vánoční minichlebíčk...
Vánoční minichlebíčky
Vánoční minichlebíčky
Perníčkové vločky zdobené...
Perníčkové vločky...
Perníčkové vločky zdobené...
Perníčkové vločky zdobené...
Marokánky
Marokánky
Marokánky
Marokánky

Ricottové marokánky s kandovaným ovocem

Co budete potřebovat

400 g hladké mouky
1⁄2 lžičky prášku do pečiva
1⁄2 lžičky jedlé sody
130 g másla
150 g cukru krupice
1 vejce
240 g ricotty
60 g rozinek
60 g kandovaného ovoce
60 g kandované citrusové kůry
60 g para ořechů
60 g nesolených arašídů

Jak na to?

1. V míse smíchejte mouku, prášek do pečiva a sodu. V druhé míse utřete měkké máslo s cukrem, přidejte vejce, ricottu a promíchejte. Vsypte směs ovoce a ořechů a znovu promíchejte. Nakonec přidejte moučnou směs a vypracujte mokré těsto.
2. Na plech vyložený pečicím papírem klaďte hrudky o průměru 2 cm.
3. Pečte v troubě vyhřáté na 180 °C asi 10 minut, až budou okraje zlaté.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Ricottové marokánky s kandovaným ovocem

Dezert Velmi snadné Cukroví Vánoce Vegetariánské Magazín 12/2019 Počet porcí: 25 kusů
Průměrné hodnocení 5 (3)
Marokánky upečte pěkně kulaté a před podáváním pocukrujte.

Co budete potřebovat

400 g hladké mouky
1⁄2 lžičky prášku do pečiva
1⁄2 lžičky jedlé sody
130 g másla
150 g cukru krupice
1 vejce
240 g ricotty
60 g rozinek
60 g kandovaného ovoce
60 g kandované citrusové kůry
60 g para ořechů
60 g nesolených arašídů

Jak na to?

1. V míse smíchejte mouku, prášek do pečiva a sodu. V druhé míse utřete měkké máslo s cukrem, přidejte vejce, ricottu a promíchejte. Vsypte směs ovoce a ořechů a znovu promíchejte. Nakonec přidejte moučnou směs a vypracujte mokré těsto.
2. Na plech vyložený pečicím papírem klaďte hrudky o průměru 2 cm.
3. Pečte v troubě vyhřáté na 180 °C asi 10 minut, až budou okraje zlaté.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Inspirujte se podobnými recepty

Tofu „rybí“ prsty v...
Tofu „rybí“ prsty v...
Tofu „rybí“ prsty v...
Tofu „rybí“ prsty v...
Vánoční minichlebíčky
Vánoční minichlebíčk...
Vánoční minichlebíčky
Vánoční minichlebíčky
Perníčkové vločky zdobené...
Perníčkové vločky...
Perníčkové vločky zdobené...
Perníčkové vločky zdobené...
Marokánky
Marokánky
Marokánky
Marokánky

Inspirujte se podobnými recepty