×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Ricottové marokánky s kandovaným ovocem

Inspirujte se podobnými recepty

Karamelové brambory naslano
Karamelové brambory...
Karamelové brambory naslano
Karamelové brambory naslano
Podkrkonošský hubník
Podkrkonošský hubník
Podkrkonošský hubník
Podkrkonošský hubník
Houbový kuba s praženými...
Houbový kuba s...
Houbový kuba s praženými...
Houbový kuba s praženými...
Tiramisu trifle
Tiramisu trifle
Tiramisu trifle
Tiramisu trifle

Ricottové marokánky s kandovaným ovocem

Co budete potřebovat

400 g hladké mouky
1⁄2 lžičky prášku do pečiva
1⁄2 lžičky jedlé sody
130 g másla
150 g cukru krupice
1 vejce
240 g ricotty
60 g rozinek
60 g kandovaného ovoce
60 g kandované citrusové kůry
60 g para ořechů
60 g nesolených arašídů

Jak na to?

1. V míse smíchejte mouku, prášek do pečiva a sodu. V druhé míse utřete měkké máslo s cukrem, přidejte vejce, ricottu a promíchejte. Vsypte směs ovoce a ořechů a znovu promíchejte. Nakonec přidejte moučnou směs a vypracujte mokré těsto.
2. Na plech vyložený pečicím papírem klaďte hrudky o průměru 2 cm.
3. Pečte v troubě vyhřáté na 180 °C asi 10 minut, až budou okraje zlaté.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Ricottové marokánky s kandovaným ovocem

Dezert Velmi snadné Cukroví Vánoce Vegetariánské Magazín 12/2019 Počet porcí: 25 kusů
Průměrné hodnocení 5 (2)
Marokánky upečte pěkně kulaté a před podáváním pocukrujte.

Co budete potřebovat

400 g hladké mouky
1⁄2 lžičky prášku do pečiva
1⁄2 lžičky jedlé sody
130 g másla
150 g cukru krupice
1 vejce
240 g ricotty
60 g rozinek
60 g kandovaného ovoce
60 g kandované citrusové kůry
60 g para ořechů
60 g nesolených arašídů

Jak na to?

1. V míse smíchejte mouku, prášek do pečiva a sodu. V druhé míse utřete měkké máslo s cukrem, přidejte vejce, ricottu a promíchejte. Vsypte směs ovoce a ořechů a znovu promíchejte. Nakonec přidejte moučnou směs a vypracujte mokré těsto.
2. Na plech vyložený pečicím papírem klaďte hrudky o průměru 2 cm.
3. Pečte v troubě vyhřáté na 180 °C asi 10 minut, až budou okraje zlaté.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Inspirujte se podobnými recepty

Karamelové brambory naslano
Karamelové brambory...
Karamelové brambory naslano
Karamelové brambory naslano
Podkrkonošský hubník
Podkrkonošský hubník
Podkrkonošský hubník
Podkrkonošský hubník
Houbový kuba s praženými...
Houbový kuba s...
Houbový kuba s praženými...
Houbový kuba s praženými...
Tiramisu trifle
Tiramisu trifle
Tiramisu trifle
Tiramisu trifle

Inspirujte se podobnými recepty