Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Ricottové marokánky s kandovaným ovocem

Inspirujte se podobnými recepty

Žemlovka z vánočky
Žemlovka z vánočky
Žemlovka z vánočky
Žemlovka z vánočky
Rybí polévka z kapra s krutony
Rybí polévka z kapra...
Rybí polévka z kapra s krutony
Rybí polévka z kapra s krutony
Anglické košíčky mince pies...
Anglické košíčky...
Anglické košíčky mince pies...
Anglické košíčky mince pies...
Perníčkové vločky zdobené...
Perníčkové vločky...
Perníčkové vločky zdobené...
Perníčkové vločky zdobené...

Ricottové marokánky s kandovaným ovocem

Co budete potřebovat

400 g hladké mouky
1⁄2 lžičky prášku do pečiva
1⁄2 lžičky jedlé sody
130 g másla
150 g cukru krupice
1 vejce
240 g ricotty
60 g rozinek
60 g kandovaného ovoce
60 g kandované citrusové kůry
60 g para ořechů
60 g nesolených arašídů

Jak na to?

1. V míse smíchejte mouku, prášek do pečiva a sodu. V druhé míse utřete měkké máslo s cukrem, přidejte vejce, ricottu a promíchejte. Vsypte směs ovoce a ořechů a znovu promíchejte. Nakonec přidejte moučnou směs a vypracujte mokré těsto.
2. Na plech vyložený pečicím papírem klaďte hrudky o průměru 2 cm.
3. Pečte v troubě vyhřáté na 180 °C asi 10 minut, až budou okraje zlaté.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Ricottové marokánky s kandovaným ovocem

Dezert Velmi snadné Cukroví Vánoce Vegetariánské Magazín 12/2019 Počet porcí: 25 kusů
Průměrné hodnocení 5 (3)
Marokánky upečte pěkně kulaté a před podáváním pocukrujte.

Co budete potřebovat

400 g hladké mouky
1⁄2 lžičky prášku do pečiva
1⁄2 lžičky jedlé sody
130 g másla
150 g cukru krupice
1 vejce
240 g ricotty
60 g rozinek
60 g kandovaného ovoce
60 g kandované citrusové kůry
60 g para ořechů
60 g nesolených arašídů

Jak na to?

1. V míse smíchejte mouku, prášek do pečiva a sodu. V druhé míse utřete měkké máslo s cukrem, přidejte vejce, ricottu a promíchejte. Vsypte směs ovoce a ořechů a znovu promíchejte. Nakonec přidejte moučnou směs a vypracujte mokré těsto.
2. Na plech vyložený pečicím papírem klaďte hrudky o průměru 2 cm.
3. Pečte v troubě vyhřáté na 180 °C asi 10 minut, až budou okraje zlaté.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Žemlovka z vánočky
Žemlovka z vánočky
Žemlovka z vánočky
Žemlovka z vánočky
Rybí polévka z kapra s krutony
Rybí polévka z kapra...
Rybí polévka z kapra s krutony
Rybí polévka z kapra s krutony
Anglické košíčky mince pies...
Anglické košíčky...
Anglické košíčky mince pies...
Anglické košíčky mince pies...
Perníčkové vločky zdobené...
Perníčkové vločky...
Perníčkové vločky zdobené...
Perníčkové vločky zdobené...

Inspirujte se podobnými recepty