
Restované vepřové nudličky s paprikovým salátem

Snadné
31-45 minut
4/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Vepřová panenská svíčková 600 g
- Cibule červená 2 ks
- Worcesterová omáčka 1 plž
- Sojová omáčka 1 plž
- Česnek 1 strouž.
- Med 1 plž
- Olej sezamový 1 plž
- Chilli vločky
- Paprika červená 1 ks
- Sůl
- Mandle plátky 1 plž
- Paprika žlutá 1 ks
- Paprika zelená 1 ks
- Vinný bílý ocet 2 plž
- Pepř
- Olej olivový 3 plž
- Česnek sušený 1 člž
- Bulgur 320 g
- Cibulka jarní 2 ks
- Vepřová panenská svíčková 600 g
- Cibule červená 2 ks
- Worcesterová omáčka 1 plž
- Sojová omáčka 1 plž
- Česnek 1 strouž.
- Med 1 plž
- Olej sezamový 1 plž
- Chilli vločky
- Paprika červená 1 ks
- Sůl
- Mandle plátky 1 plž
- Paprika žlutá 1 ks
- Paprika zelená 1 ks
- Vinný bílý ocet 2 plž
- Pepř
Příprava
- 1Vepřovou panenku očistěte a nakrájejte na nudličky. Cibule oloupejte a nakrájejte na tenká půlkolečka. Maso vložte spolu s polovinou cibule do uzavíratelného plastového sáčku.
- 2Rozmíchejte worcestrovou omáčku se sójovou omáčkou, prolisovaným česnekem, medem, sezamovým olejem a chilli vločkami. Osolte a opepřete.
- 3Směs nalijte k masu a upevněte. Maso marinádou důkladně obalte. Marinujte minimálně 1 hodinu, nejlépe přes noc.
- 4Rozehřejte pánev a maso i s cibulí a marinádou restujte, dokud se většina tekutiny nevypaří.
- 5Mandlové plátky za stálého míchání lehce opražte nasucho na pánvi. Polovinu plátků vmíchejte do masové směsi.
- 6TIP : jako přílohu vyzkoušejte bulgur
- 7ZP : Vlaknina – zdroj vlákniny
- 1Vepřovou panenku očistěte a nakrájejte na nudličky. Cibule oloupejte a nakrájejte na tenká půlkolečka. Maso vložte spolu s polovinou cibule do uzavíratelného plastového sáčku.
- 2Rozmíchejte worcestrovou omáčku se sójovou omáčkou, prolisovaným česnekem, medem, sezamovým olejem a chilli vločkami. Osolte a opepřete.
- 3Směs nalijte k masu a upevněte. Maso marinádou důkladně obalte. Marinujte minimálně 1 hodinu, nejlépe přes noc.
- 4Rozehřejte pánev a maso i s cibulí a marinádou restujte, dokud se většina tekutiny nevypaří.
- 5Mandlové plátky za stálého míchání lehce opražte nasucho na pánvi. Polovinu plátků vmíchejte do masové směsi.
- 6TIP : jako přílohu vyzkoušejte bulgur
- 7ZP : Vlaknina – zdroj vlákniny
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.