Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyRestované vepřové nudličky s paprikovým salátem
Albert logoAlbert logo
  • Restované vepřové nudličky s paprikovým salátem

Restované vepřové nudličky s paprikovým salátem

Restované vepřové nudličky s paprikovým salátem
Snadné
31-45 minut
4/5
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Vepřová panenská svíčková 600 g
  • Cibule červená 2 ks
  • Worcesterová omáčka 1 plž
  • Sojová omáčka 1 plž
  • Česnek 1 strouž.
  • Med 1 plž
  • Olej sezamový 1 plž
  • Chilli vločky
  • Paprika červená 1 ks
  • Sůl
  • Mandle plátky 1 plž
  • Paprika žlutá 1 ks
  • Paprika zelená 1 ks
  • Vinný bílý ocet 2 plž
  • Pepř
  • Olej olivový 3 plž
  • Česnek sušený 1 člž
  • Bulgur 320 g
  • Cibulka jarní 2 ks
  • Vepřová panenská svíčková 600 g
  • Cibule červená 2 ks
  • Worcesterová omáčka 1 plž
  • Sojová omáčka 1 plž
  • Česnek 1 strouž.
  • Med 1 plž
  • Olej sezamový 1 plž
  • Chilli vločky
  • Paprika červená 1 ks
  • Sůl
  • Mandle plátky 1 plž
  • Paprika žlutá 1 ks
  • Paprika zelená 1 ks
  • Vinný bílý ocet 2 plž
  • Pepř

Příprava

1
Vepřovou panenku očistěte a nakrájejte na nudličky. Cibule oloupejte a nakrájejte na tenká půlkolečka. Maso vložte spolu s polovinou cibule do uzavíratelného plastového sáčku.
2
Rozmíchejte worcestrovou omáčku se sójovou omáčkou, prolisovaným česnekem, medem, sezamovým olejem a chilli vločkami. Osolte a opepřete.
3
Směs nalijte k masu a upevněte. Maso marinádou důkladně obalte. Marinujte minimálně 1 hodinu, nejlépe přes noc.
4
Rozehřejte pánev a maso i s cibulí a marinádou restujte, dokud se většina tekutiny nevypaří.
5
Mandlové plátky za stálého míchání lehce opražte nasucho na pánvi. Polovinu plátků vmíchejte do masové směsi.
6
TIP : jako přílohu vyzkoušejte bulgur
7
ZP : Vlaknina – zdroj vlákniny
1
Vepřovou panenku očistěte a nakrájejte na nudličky. Cibule oloupejte a nakrájejte na tenká půlkolečka. Maso vložte spolu s polovinou cibule do uzavíratelného plastového sáčku.
2
Rozmíchejte worcestrovou omáčku se sójovou omáčkou, prolisovaným česnekem, medem, sezamovým olejem a chilli vločkami. Osolte a opepřete.
3
Směs nalijte k masu a upevněte. Maso marinádou důkladně obalte. Marinujte minimálně 1 hodinu, nejlépe přes noc.
4
Rozehřejte pánev a maso i s cibulí a marinádou restujte, dokud se většina tekutiny nevypaří.
5
Mandlové plátky za stálého míchání lehce opražte nasucho na pánvi. Polovinu plátků vmíchejte do masové směsi.
6
TIP : jako přílohu vyzkoušejte bulgur
7
ZP : Vlaknina – zdroj vlákniny

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 3 dny

Od 03.07.2024 do 09.07.2024

Platný ještě 10 dní

Od 03.07.2024 do 16.07.2024

Platný ještě 3 dny

Od 03.07.2024 do 09.07.2024

Platný ještě 10 dní

Od 03.07.2024 do 16.07.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.