×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Raw zeleninové závitky

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger

Raw zeleninové závitky

Co budete potřebovat

200 g vlašských ořechů
1 lžíce sójové omáčky
1 lžíce olivového oleje
1/2 lžičky sušeného česneku
1 lžička mletého římského kmínu
1 lžička chilli
sůl
malý kousek červeného zelí
1 mrkev
1 rajče
1 avokádo
velké salátové listy – římský salát, jemné zelí apod.
Dresink
4 středně velká rajčata
100 ml olivového oleje
50 ml červeného vinného octa
1–2 stroužky česneku
1 lžíce dijonské hořčice
2 lžíce čerstvé bazalky
sůl, pepř

Jak na to?

Vlašské ořechy zalijte studenou vodou a nechte 2–3 hodiny máčet. Poté slijte a přesuňte do mixéru. Přidejte sójovou omáčku, olej, česnek, římský kmín, chilli a sůl. Několika pulzy rozsekejte nahrubo.
Na zálivku nejdřív překrojte rajčata na polovinu a odstraňte semínka. Dejte do mixéru spolu s všemi ostatními surovinami a rozmixujte dohladka.
Připravte si zeleninu na náplň – zelí a mrkev nakrájejte na jemné proužky, rajče na kolečka (větší případně přepulte) a avokádo na měsíčky.
Do středu každého listu dejte nejprve trochu ořechové směsi, rozdělte nakrájenou zeleninu a pokapejte zálivkou. Nakonec list zarolujte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Raw zeleninové závitky

Svačina Velmi snadné Vegetariánské Něco lehkého Bez laktózy Vegetariánské Veganské Bazalka , Rajče , Chilli paprička Magazín 2/2018 Počet porcí: 4
(0)
Vlašské ořechy se dají dobře ochutit naslano i pikantně a dovedou velmi rafinovaně nahradit maso.

Co budete potřebovat

200 g vlašských ořechů
1 lžíce sójové omáčky
1 lžíce olivového oleje
1/2 lžičky sušeného česneku
1 lžička mletého římského kmínu
1 lžička chilli
sůl
malý kousek červeného zelí
1 mrkev
1 rajče
1 avokádo
velké salátové listy – římský salát, jemné zelí apod.
Dresink
4 středně velká rajčata
100 ml olivového oleje
50 ml červeného vinného octa
1–2 stroužky česneku
1 lžíce dijonské hořčice
2 lžíce čerstvé bazalky
sůl, pepř

Jak na to?

Vlašské ořechy zalijte studenou vodou a nechte 2–3 hodiny máčet. Poté slijte a přesuňte do mixéru. Přidejte sójovou omáčku, olej, česnek, římský kmín, chilli a sůl. Několika pulzy rozsekejte nahrubo.
Na zálivku nejdřív překrojte rajčata na polovinu a odstraňte semínka. Dejte do mixéru spolu s všemi ostatními surovinami a rozmixujte dohladka.
Připravte si zeleninu na náplň – zelí a mrkev nakrájejte na jemné proužky, rajče na kolečka (větší případně přepulte) a avokádo na měsíčky.
Do středu každého listu dejte nejprve trochu ořechové směsi, rozdělte nakrájenou zeleninu a pokapejte zálivkou. Nakonec list zarolujte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger

Inspirujte se podobnými recepty