×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Rančerský salát s fazolovou salsou

Další recepty a články

Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Musaka na víně
Musaka na víně
Musaka na víně
Musaka na víně
Jehněčí špízy suvlaki
Jehněčí špízy...
Jehněčí špízy suvlaki
Jehněčí špízy suvlaki
Kuře v ořechové omáčce
Kuře v ořechové...
Kuře v ořechové omáčce
Kuře v ořechové omáčce

Rančerský salát s fazolovou salsou

Co budete potřebovat

400g plechovka červených fazolí
3 velká zralá rajčata, nakrájená na malé kostičky
½ červené cibule, nakrájená najemno
90 ml olivového oleje BASIC
60 ml citronové šťávy
hrst čerstvého koriandru, nasekaného + na ozdobu
¾ lžičky oblíbené ostré omáčky
sůl, pepř
100 g listových salátů Multi mix
4 velká vejce
100 g balkánského sýru AQ

Jak na to?

Připravte si fazolovou salsu. V míse promíchejte fazole, rajčata, cibuli, olivový olej, citronovou šťávu, koriandr, ostrou omáčku a sůl. Salát rozdělte na 4 talíře. Na něj naneste salsu, trochu si odložte stranou. V lívanečníku připravte 4 volská oka, přesuňte je na připravené talíře, opepřete, rozdělte na ně zbylou salsu a posypte rozdrobeným sýrem a koriandrem. Podávat můžete například s opečenými tortillami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rančerský salát s fazolovou salsou

Hlavní chod Velmi snadné Bez vaření Magazín 2/2016 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (1)

Co budete potřebovat

400g plechovka červených fazolí
3 velká zralá rajčata, nakrájená na malé kostičky
½ červené cibule, nakrájená najemno
90 ml olivového oleje BASIC
60 ml citronové šťávy
hrst čerstvého koriandru, nasekaného + na ozdobu
¾ lžičky oblíbené ostré omáčky
sůl, pepř
100 g listových salátů Multi mix
4 velká vejce
100 g balkánského sýru AQ

Jak na to?

Připravte si fazolovou salsu. V míse promíchejte fazole, rajčata, cibuli, olivový olej, citronovou šťávu, koriandr, ostrou omáčku a sůl. Salát rozdělte na 4 talíře. Na něj naneste salsu, trochu si odložte stranou. V lívanečníku připravte 4 volská oka, přesuňte je na připravené talíře, opepřete, rozdělte na ně zbylou salsu a posypte rozdrobeným sýrem a koriandrem. Podávat můžete například s opečenými tortillami.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Musaka na víně
Musaka na víně
Musaka na víně
Musaka na víně
Jehněčí špízy suvlaki
Jehněčí špízy suvlaki
Jehněčí špízy suvlaki
Jehněčí špízy suvlaki
Kuře v ořechové omáčce
Kuře v ořechové omáčce
Kuře v ořechové omáčce
Kuře v ořechové omáčce

Inspirujte se podobnými recepty