×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Rančerský salát s fazolovou salsou

Další recepty a články

Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Musaka
Musaka
Musaka
Musaka
Jehněčí špízy suvlaki
Jehněčí špízy...
Jehněčí špízy suvlaki
Jehněčí špízy suvlaki
Kuře v ořechové omáčce
Kuře v ořechové...
Kuře v ořechové omáčce
Kuře v ořechové omáčce

Rančerský salát s fazolovou salsou

Co budete potřebovat

400g plechovka červených fazolí
3 velká zralá rajčata, nakrájená na malé kostičky
½ červené cibule, nakrájená najemno
90 ml olivového oleje BASIC
60 ml citronové šťávy
hrst čerstvého koriandru, nasekaného + na ozdobu
¾ lžičky oblíbené ostré omáčky
sůl, pepř
100 g listových salátů Multi mix
4 velká vejce
100 g balkánského sýru AQ

Jak na to?

Připravte si fazolovou salsu. V míse promíchejte fazole, rajčata, cibuli, olivový olej, citronovou šťávu, koriandr, ostrou omáčku a sůl. Salát rozdělte na 4 talíře. Na něj naneste salsu, trochu si odložte stranou. V lívanečníku připravte 4 volská oka, přesuňte je na připravené talíře, opepřete, rozdělte na ně zbylou salsu a posypte rozdrobeným sýrem a koriandrem. Podávat můžete například s opečenými tortillami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rančerský salát s fazolovou salsou

Hlavní chod Velmi snadné Bez vaření Magazín 2/2016
Průměrné hodnocení 4 (1)

Co budete potřebovat

400g plechovka červených fazolí
3 velká zralá rajčata, nakrájená na malé kostičky
½ červené cibule, nakrájená najemno
90 ml olivového oleje BASIC
60 ml citronové šťávy
hrst čerstvého koriandru, nasekaného + na ozdobu
¾ lžičky oblíbené ostré omáčky
sůl, pepř
100 g listových salátů Multi mix
4 velká vejce
100 g balkánského sýru AQ

Jak na to?

Připravte si fazolovou salsu. V míse promíchejte fazole, rajčata, cibuli, olivový olej, citronovou šťávu, koriandr, ostrou omáčku a sůl. Salát rozdělte na 4 talíře. Na něj naneste salsu, trochu si odložte stranou. V lívanečníku připravte 4 volská oka, přesuňte je na připravené talíře, opepřete, rozdělte na ně zbylou salsu a posypte rozdrobeným sýrem a koriandrem. Podávat můžete například s opečenými tortillami.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Musaka
Musaka
Musaka
Musaka
Jehněčí špízy suvlaki
Jehněčí špízy suvlaki
Jehněčí špízy suvlaki
Jehněčí špízy suvlaki
Kuře v ořechové omáčce
Kuře v ořechové omáčce
Kuře v ořechové omáčce
Kuře v ořechové omáčce

Inspirujte se podobnými recepty