Na základě nařízení vlády upravujeme otvírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Rančerský salát s fazolovou salsou

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Rančerský salát s fazolovou salsou

Co budete potřebovat

400g plechovka červených fazolí
3 velká zralá rajčata, nakrájená na malé kostičky
½ červené cibule, nakrájená najemno
90 ml olivového oleje BASIC
60 ml citronové šťávy
hrst čerstvého koriandru, nasekaného + na ozdobu
¾ lžičky oblíbené ostré omáčky
sůl, pepř
100 g listových salátů Multi mix
4 velká vejce
100 g balkánského sýru AQ

Jak na to?

Připravte si fazolovou salsu. V míse promíchejte fazole, rajčata, cibuli, olivový olej, citronovou šťávu, koriandr, ostrou omáčku a sůl. Salát rozdělte na 4 talíře. Na něj naneste salsu, trochu si odložte stranou. V lívanečníku připravte 4 volská oka, přesuňte je na připravené talíře, opepřete, rozdělte na ně zbylou salsu a posypte rozdrobeným sýrem a koriandrem. Podávat můžete například s opečenými tortillami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rančerský salát s fazolovou salsou

Hlavní chod Velmi snadné Bez vaření Rajče Magazín 2/2016 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (2)

Co budete potřebovat

400g plechovka červených fazolí
3 velká zralá rajčata, nakrájená na malé kostičky
½ červené cibule, nakrájená najemno
90 ml olivového oleje BASIC
60 ml citronové šťávy
hrst čerstvého koriandru, nasekaného + na ozdobu
¾ lžičky oblíbené ostré omáčky
sůl, pepř
100 g listových salátů Multi mix
4 velká vejce
100 g balkánského sýru AQ

Jak na to?

Připravte si fazolovou salsu. V míse promíchejte fazole, rajčata, cibuli, olivový olej, citronovou šťávu, koriandr, ostrou omáčku a sůl. Salát rozdělte na 4 talíře. Na něj naneste salsu, trochu si odložte stranou. V lívanečníku připravte 4 volská oka, přesuňte je na připravené talíře, opepřete, rozdělte na ně zbylou salsu a posypte rozdrobeným sýrem a koriandrem. Podávat můžete například s opečenými tortillami.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty