1
Nakrájené maso zalijte půl litrem vývaru, přidejte tři čtvrtiny sójové omáčky, ústřicovou omáčku, badyán, cukr, česnek, nakrájený zázvor a vařte hodinu až hodinu a půl, až maso změkne. Poté ho natrhejte po vláknech.
2
Zbytek vývaru ochuťte sójovou omáčkou, miso pastou, přidejte předem namočené a nakrájené shitake, salát pak choi a cukrový hrášek. Povařte jen krátce.
3
Nudle připravte podle návodu a vejce vařte 4 až 5 minut, aby měla tekutý střed.
4
Vše rozdělte do misek a posypte chilli papričkami, čerstvým koriandrem a nakrájenou jarní cibulkou. Chcete-li pikantnější chuť, zastříkněte omáčkou sriracha. A s chutí do toho.
1
Nakrájené maso zalijte půl litrem vývaru, přidejte tři čtvrtiny sójové omáčky, ústřicovou omáčku, badyán, cukr, česnek, nakrájený zázvor a vařte hodinu až hodinu a půl, až maso změkne. Poté ho natrhejte po vláknech.
2
Zbytek vývaru ochuťte sójovou omáčkou, miso pastou, přidejte předem namočené a nakrájené shitake, salát pak choi a cukrový hrášek. Povařte jen krátce.
3
Nudle připravte podle návodu a vejce vařte 4 až 5 minut, aby měla tekutý střed.
4
Vše rozdělte do misek a posypte chilli papričkami, čerstvým koriandrem a nakrájenou jarní cibulkou. Chcete-li pikantnější chuť, zastříkněte omáčkou sriracha. A s chutí do toho.