×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Rajčatová polévka s cizrnou

Další recepty a články

Cizrna na paprice za pár minut
Cizrna na paprice za...
Cizrna na paprice za pár minut
Cizrna na paprice za pár minut
Špenátovocizrnové karí
Špenátovocizrnové...
Špenátovocizrnové karí
Špenátovocizrnové karí
Rukolový salát s cizrnou a...
Rukolový salát s...
Rukolový salát s cizrnou a...
Rukolový salát s cizrnou a...
Tuňákovo-cizrnový salát
Tuňákovo-cizrnový...
Tuňákovo-cizrnový salát
Tuňákovo-cizrnový salát

Rajčatová polévka s cizrnou

Co budete potřebovat

1 pórek, nasekaný najemno
2 mrkve ABio, nastrouhané na hrubé straně struhadla
1 brambora, nastrouhaná na hrubé straně struhadla
1 stroužek česneku AQ, najemno nasekaný
1 lžíce rozmarýnu AQ, jemně nasekaného
400 ml zeleninového vývaru ABio (bujonová kostka)
2x 400g plechovka rajčat
1x 400g plechovka cizrny, okapaná
3 lžíce petrželky
sůl, pepř, lžička cukru
K podávání:
8 plátků toustového chleba
1 stroužek česneku
50 g eidamu, nastrouhaného

Jak na to?

Pórek, mrkve a brambory dejte do velkého hrnce, přidejte česnek i rozmarýn a vše zalijte vývarem. Přidejte lžičku cukru a sůl, přiveďte k varu a pak nechte patnáct až dvacet minut probublávat, aby zelenina změkla. Rajčata vyklopte do mísy, tyčovým mixérem je rozmixujte dohladka a pak je přidejte k polévce. Vsypte cizrnu, promíchejte, prohřejte a zasypte petrželkou. Podle chuti dosolte a opepřete. Polévku je nejlepší podávat s česnekovo-sýrovými tousty. Plátky toustového chleba potřete česnekem, zasypte sýrem a zapečte pod grilem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rajčatová polévka s cizrnou

Polévka Velmi snadné Česká Vaření Cizrna Magazín 8/2011
Průměrné hodnocení 4 (32)

Co budete potřebovat

1 pórek, nasekaný najemno
2 mrkve ABio, nastrouhané na hrubé straně struhadla
1 brambora, nastrouhaná na hrubé straně struhadla
1 stroužek česneku AQ, najemno nasekaný
1 lžíce rozmarýnu AQ, jemně nasekaného
400 ml zeleninového vývaru ABio (bujonová kostka)
2x 400g plechovka rajčat
1x 400g plechovka cizrny, okapaná
3 lžíce petrželky
sůl, pepř, lžička cukru
K podávání:
8 plátků toustového chleba
1 stroužek česneku
50 g eidamu, nastrouhaného

Jak na to?

Pórek, mrkve a brambory dejte do velkého hrnce, přidejte česnek i rozmarýn a vše zalijte vývarem. Přidejte lžičku cukru a sůl, přiveďte k varu a pak nechte patnáct až dvacet minut probublávat, aby zelenina změkla. Rajčata vyklopte do mísy, tyčovým mixérem je rozmixujte dohladka a pak je přidejte k polévce. Vsypte cizrnu, promíchejte, prohřejte a zasypte petrželkou. Podle chuti dosolte a opepřete. Polévku je nejlepší podávat s česnekovo-sýrovými tousty. Plátky toustového chleba potřete česnekem, zasypte sýrem a zapečte pod grilem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Cizrna na paprice za pár minut
Cizrna na paprice za pár minut
Cizrna na paprice za pár minut
Cizrna na paprice za pár minut
Špenátovocizrnové karí
Špenátovocizrnové karí
Špenátovocizrnové karí
Špenátovocizrnové karí
Rukolový salát s cizrnou a...
Rukolový salát s cizrnou a...
Rukolový salát s cizrnou a...
Rukolový salát s cizrnou a...
Tuňákovo-cizrnový salát
Tuňákovo-cizrnový salát
Tuňákovo-cizrnový salát
Tuňákovo-cizrnový salát

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat